Στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

ΛΕΣΒΟΣ:

Στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο συμμετέχει με δικό της περίπτερο η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στις 04-06/11/2019. Σκοπός της συμμετοχής είναι  η  προβολή και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος των νήσων του Βορείου Αιγαίου.  Την περιφέρεια εκπροσωπούν  ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης  τουρισμού κ. Νίκος Νύκτας καθώς και στελέχη της διεύθυνσης τουρισμού της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Ο κ. Μουτζούρης στις 04/11/2019  συνομίλησε με τον υπουργό τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και την πρόεδρο του Ε.Ο.Τ  Άντζελα Γκερέκου επισημαίνοντας  πως  η μεταναστευτική κρίση τα τελευταία χρόνια  έχει δημιουργήσει τεράστιο  πρόβλημα στην τουριστική ανάπτυξη του Βορείου Αιγαίου. Επιπλέον ο περιφερειάρχης παραχώρησε συνέντευξη  στο περιοδικό all about shipping και στον Έλληνα δημοσιογράφο Γιάννη Φαράκλα καθώς και στο Greek voice channel το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο της Βρετανίας.
Ο κ. Μουτζούρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 «Νομίζω ότι πρέπει να βρούμε νέους, αποτελεσματικότερους τρόπους προωθήσεως του τουρισμού μας. Τα «φτωχά τραπεζάκια» και η θέση στην τεράστια αίθουσα , που διέθεσε ο Ε. Ο. Τ. στους Έλληνες εκθέτες και στην Περιφέρεια μας , δεν επιτρέπουν την προβολή μας. Όλη την Δευτέρα, που ήμουν παρών, μόνο 4 ή 5 μας επισκέφθηκαν!! Οι επιχειρηματίες μας τουρισμού , που ήλθαν με δαπάνες τους, κάνουν όλη την δουλειά με τις επαφές τους και κινούμενοι συνεχώς.  Έχουμε όμως και κάποια καλά νέα. Στόχος της περιφερειακής αρχής είναι η δημιουργία νέου οργανωμένου σχεδίου για την επιτυχημένη προβολή και τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας.»

Latest..

Ένας καλός οιωνός!

ΧΙΟΣ : Θεωρώ καλό οιωνό Συνεργασίας του Δημοτικού συμβουλίου την τοποθέτηση του Βασίλη Μυριαγκού ως προέδρου της ΔΕΥΑΝΧ για τους εξής συγκεκριμένους λόγους.1) Πρώτο και το καλύτερο … [Read More...]