Στη Λέσβο αύριο το πρωϊ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδης

ΛΕΣΒΟΣ:

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται να κάνει πράξη τις προεκλογικές του εξαγγελίες και να προβαίνει σε άμεσες κινήσεις.
Έτσι πριν ακόμα συμπληρωθεί μία εβδομάδα θητείας της νέας Κυβέρνησης, φθάνει αύριο το πρωί στη Λέσβο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδης, προκειμένου να έχει μία σαφή εικόνα του μεταναστευτικού προβλήματος στο νησί μας, αφού οι αρμοδιότητες του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής μεταφέρθηκαν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Ο κ. Χρυσοχοϊδης είχε μία πολύ πετυχημένη θητεία στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης επί Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ο κ. Μητσοτάκης περιμένει πολλά από αυτόν.
Αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» περίπου στις 08:15 και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το ΚΥΤ Μόριας και το hotspot του Καρά Τεπέ.
Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα ο κ. Χρυσοχοϊδης θα έχει ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους νυν και επόμενους τοπικούς μας «άρχοντες», εκπροσώπους των αρχών ασφαλείας και με τοπικούς φορείς.
Έχει αξία να δείτε τις θέσεις του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για το μεταναστευτικό σε πάνελ του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ όπου συμμετείχε με «άγριες διαθέσεις» ο Γιάννης Συνάνης.

Latest..

Η Λήμνος το 1992 (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, … [Read More...]

Φεστιβάλ στο νησί της Μαστίχας

ΙΚΑΡΙΑ : Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διατήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ», για τρίτη χρονιά με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χίου και υπό … [Read More...]

Τραυματίας σε τροχαίο στη Σάμο!

ΣΑΜΟΣ: Φωτογραφία αρχείουΤροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός νεαρού άνδρα σημειώθηκε την Τετάρτη στο επαρχιακό οδικό δίκτυο κοντά στην πόλη της Σάμου.Ι.Χ. επιβατικό … [Read More...]