ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

ΧΙΟΣ : Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Γιώργο Καμπούρη και τον Προϊστάμενο της Διαχειριστικής Αρχής κ. Γιώργο Πλακωτάρη, θα επισκεφθεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 τη Χίο.
 
Στις 10:00 π.μ. η Περιφερειάρχης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Ε. Χίου, με αντικείμενο τον απολογισμό δράσης για το έτος 2017 και τον προγραμματισμό έργου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Χίο για το έτος 2018.
 
Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου σύσκεψη με τους φορείς υλοποίησης- δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. 
 
Ακολούθως η Περιφερειάρχης θα επισκεφθεί το νέο κτίριο Κολλεγίου όπου μετεγκαθίστανται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας στη Χίο, καθώς ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του συμβολικού για την πόλη της Χίου κτιρίου. Με τη μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της σε ιδιόκτητους πλέον χώρους, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μειώνει σημαντικά τα λειτουργικά της έξοδα.
 
Το απόγευμα η κα. Καλογήρου θα παραβρεθεί στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Χίου για την παρουσίαση της μελέτης Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της πόλης της Χίου.  
 

Latest..

&.ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ baby&.: Ονειρευτήκαμε… σχεδιάσαμε … και υλοποιούμε τον νέο μας Βρεφονηπιακό Σταθμό

ΚΩΣ: "ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ baby" σε ιδιόκτητο κτίριο 700 τμ μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο 1300 τμ. Ένας χώρος σχεδιασμένος για να παραμείνει πιστός, τόσο λειτουργικά όσο και κτιριακά, στις … [Read More...]

Ομιλίες του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και των άλλων πολιτικών αρχηγών για το σκάνδαλο NOVARTIS

ΙΚΑΡΙΑ: Η ομιλία στη Βουλή του κ. Κυριάκου ΜητσοτάκηΗ ομιλία στη Βουλή της κας Φώφης ΓεννηματάΗ ομιλία στη Βουλή του κ. Δημήτρη ΚουτσούμπαΗ ομιλία στη Βουλή του κ. Πάνου ΚαμμένουΗ … [Read More...]

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ : ‘’Οι πολίτες της Κω δεν ασχολούνται με τις αθλιότητες και τα φαντάσματα του παρελθόντος…

ΚΩΣ: Το μόνο που θέλουν είναι να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν τα έργα στα σχολεία, να κλείσουν οι πληγές που άνοιξε ο σεισμός.’’ Από τη δημοτική παράταξη ‘’ΔΥΝΑΜΗ … [Read More...]