Στη «Gourmet Exhibition» τιμάται η Λήμνος, ως ξεχωριστός γαστρονομικός παράδεισος!

ΛΗΜΝΟΣ:
Γευσιγνωσίες, σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις, παρουσιάσεις περιλαμβάνει η Gourmet Exhibition που έρχεται για 3 ολόκληρες ημέρες, 6,7 και 8 Απριλίου, 2019 στην Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι.
Η  3η Gourmet Exhibition συγκεντρώνει παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας που ενώνουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία του Ελληνικού brand name. «Ρίχνουμε τοίχους και χτίζουμε γέφυρες. Χτίζουμε συνεργασίες, επιμορφώνουμε εμπόρους και κοινό, δοκιμάζουμε προϊόντα και μαθαίνουμε την ιστορία τους, την καινοτομία και τα μυστικά τους. Διατηρούμε την λειτουργία του τόσο δημοφιλούς Olive Bar, το πρώτο στην Ελλάδα, όπου θα γίνονται και φέτος οι γευσιγνωσίες των ελαιολάδων και ελιών από τους πιστοποιημένους γευσιγνώστες  Μαρία Κατσούλη, Κώστας Τερτιβανίδης, Κική Ζηνοβιάδου,  Οδυσσέα Βλαχάβα και Κυριακή Παναγιώτου. Όλο το πρόγραμμα ΕΔΩ.
Προσθέσαμε ένα νέο χώρο γευσιγνωσιών το Deli Bar στο οποίο μεταξύ άλλων, θα δοκιμάσετε μέλια, ροφήματα, σοκολάτες, παγωτά, τουρσιά και αλείμματα, σαρακοστιανές νοστιμιές και άλλα πολλά προϊόντα της έκθεσης με τους Γιάννα Μπαλαφούτη, Γιάννη Μπουροδήμο, Σύλβια Κουμεντάκη και τον Θεόδωρο Παστουρματζή. Όλο το πρόγραμμα ΕΔΩ.
Διατηρούμε τις Τράπεζες Γευσιγνωσίας όπου παντρεύονται χορτοφαγικά προϊόντα σε ευφάνταστους συνδυασμούς με την Ελένη Ψυχούλη, δοκιμάζονται παραδοσιακά γλυκίσματα από κάθε γωνιά του τόπου μας με την Ιωάννα Σταμούλου, αλλά και τιμάται το νησί της Λήμνου, ως ένας ξεχωριστός γαστρονομικός παράδεισος», αναφέρουν οι διοργανωτές.  Πληροφορίες ΕΔΩ.
Η Μίνα Αποστολίδη έρχεται από το Βέλγιο και μιλά για τις σοκολάτες της. Στο τέλος τη παρουσίασης θα έχουν τη δυνατότητα, όσοι επιθυμούν, να αγοράσουν λίγα τεμάχια μιας και δε μπορούν να βρεθούν όλα τα προϊόντα της Mina Handmade Chocolate, πουθενά αλλού στη Θεσσαλονίκη.
Σεμινάρια για κάθε ενδιαφέρον, όπως παρασκευή φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών, food-styling, γαστρο-τουρισμός και τυποποίηση. Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό που έρχεται στην έκθεση χωρίς επιπλέον κόστος.
Κορυφαίο γεγονός της έκθεσης, τα Βραβεία Κοινού και τα Specialist Awards. Στα Specialist Awards, πέντε ειδικοί από το χώρο της γαστρονομίας (Γιώργος Πίττας, Νικολέτα Μακρυωνίτου, Αλεξάνδρα Ανθίδου, Ελένη Ψυχούλη, Ιωάννα Σταμούλου) αξιολογούν τα καλύτερα προϊόντα και βραβεύονται Κυριακή στις 20.00 στην Αποθήκη Γ’.
ΠΗΓΗ: thestival.gr
Καταχώρηση Νατάσα ΤαραράκηΔείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Κλοπές στην πόλη της Σάμου

ΣΑΜΟΣ: Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου συνέλαβαν την Κυριακή τρεις άνδρες για κλοπή στην πόλη της Σάμου και επίσης εξιχνίασαν υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε πριν … [Read More...]