Στο αυτόφωρω κάτοικος της Μυτιλήνης μετά από μήνυση του Δημάρχου. Ποιος ο λόγος της μήνυσης

ΛΕΣΒΟΣ: Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης με τη διαδικασία του αυτοφώρου οδηγείται κάτοικος της Μυτιλήνης μετά από μήνυση με τις κατηγορίες της συκοφαντικής δυσφήμισης και της διασποράς ψευδών ειδήσεων που υπέβαλλε εναντίον του ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός.
Ο κατηγορούμενος ο οποίος διένειμε προκήρυξη νεοσύστατης δημοτικής παράταξης στην οποία συμμετέχουν μέλη της λεγόμενης «Πατριωτικής Κίνησης Μυτιλήνης», διέδιδε ταυτόχρονα δηλώνοντας δημόσια, σύμφωνα με την προφορική μήνυση που κατέθεσε ο Δήμαρχος, ότι μη Κυβερνητική οργάνωση που ενεργοποιείται στη Λέσβο για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος ανήκει στο Δήμαρχο και σε μέλη της οικογένειας του. Από αυτή τη δραστηριότητα μάλιστα του Δημάρχου έλεγε ο μηνυθείς, προκύπτουν μεγάλα κέρδη. Για αυτό και ο Δήμαρχος στηρίζει τους μετανάστες που έρχονται στο νησί. «Καλώ όποιον υποστηρίζει ότι έχω εγώ ή οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας μου την παραμικρή σχέση με ΜΚΟ ή την όποια οικονομική διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος να έρθει στο δικαστήριο μάρτυρας υπεράσπισης του μηνυθέντος. Και εκεί να αποδείξουν όλοι μαζί την αλήθεια των όσων ψευδών διαδίδονται από συγκεκριμένους κύκλους για συγκεκριμένους λόγους. Με κυριότερο από αυτούς τη διάσπαση της κοινωνικής συνοχής τον τόπο μας προς ίδιο μικροπολιτικό όφελος» δήλωσε ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός. Ο οποίος και κατέληξε: «Είναι σίγουρος ότι οι λειτουργοί της δικαιοσύνης θα πράξουν το καθήκον τους προστατεύοντας την τοπική κοινωνία από τα ψεύδη, τις συκοφαντίες, το δηλητήριο συγκεκριμένων κύκλων σε ετούτο τον τόπο που προσπαθούμε όλοι μαζί να σηκώσει κεφάλι».Στρατής Μπαλάσκας / ΑΠΕ – ΜΠΕ .

Latest..

ΚΚΕ ΚΩ: Προβολές του ντοκιμαντέρ &.Ο Δρόμος Μας&., αφιερωμένο στα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ

ΚΩΣ: Σας προκαλούμε στις προβολές του ντοκιμαντέρ "Ο Δρόμος Μας", αφιερωμένο στα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ, που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 10/12 στις 8μμ και Τετάρτη … [Read More...]