Στρατής Τζιμής: «Πού δαπανήθηκαν 350.000 €; Τρεις μήνες περιμένω απάντηση…»

ΛΕΣΒΟΣ:

Στα πλαίσια του δημοκρατικού ελέγχου ο δημοτικός σύμβουλος Λέσβου Στρατής Τζιμής κάλεσε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Κώστα  Κατσαρό, να καταθέσει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο τα στοιχεία που του ζήτησε, πριν από τρεις μήνες (αρ. Πρωτ.:51686/14-11-2018 Δήμος Λέσβου), σχετικά με το έργο: «Εργασίες αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν στην αγροτική οδοποιία Δ. Λέσβου από το σεισμό του Ιουνίου 2017», δαπάνης  350.000 €.
Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει σε επιστολή που έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ, δεν θέλησε να δώσει γραπτές εξηγήσεις στον ίδιο  που έκανε την επερώτηση, προ τριμήνου, ούτε να απαντήσει σε δημοτικούς συμβούλους στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο σε ποιες περιοχές- τοποθεσίες δαπανήθηκε το μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό.
Οι επικλήσεις-δικαιολογίες του περί «προεκλογικών σκοπιμοτήτων», περί «ύπαρξης εισαγγελέως», περί «ευθύνης υπογραφόντων μηχανικών» καταστρατηγούν τους δημοκρατικούς θεσμούς ελέγχου και λογοδοσίας και  τον εκθέτουν ηθικά και πολιτικά σημειώνει ο κ. Τζιμής.
Δυστυχώς συμπληρώνει, φαίνεται ότι δεν πιστεύει ότι οι εκλεγμένοι από τους Λέσβιους έχουν ως ύψιστο χρέος την προστασία του δημόσιου χρήματος και αυτονόητα  αναζητούν την πλήρη διαφάνεια στις δαπάνες του Δήμου.
 

Latest..

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΤΗΣ &.ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΞΙΩΝ&. ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΧΙΟΣ : Την πρώτη φουρνιά υποψηφίων ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Ανεξάρτητος και Υπερκομματικός Υποψήφιος Δήμαρχος Χίου, Κ. Τριαντάφυλλος. Αρκετά από τα πρώτα ονόματα που … [Read More...]