ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ: «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ – ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΙΟΣ : Έτοιμοι για όλα φαίνεται ότι είναι οι κάτοικοι και η δημοτική ηγεσία της Χίου, βλέποντας την κατάσταση στο νησί τους λόγω του προσφυγικού/μεταναστευτικού να ξεφεύγει από τα όρια και το κράτος να μην ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις για βοήθεια.

«Τρέχει αίμα κανονικά. Πρέπει να δούμε τον μπούσουλα, τη λογική και την ενότητα. Αυτή η κρίση έχει πολύ δρόμο και είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι. Η αποθήκη του Ερντογάν είναι μεγάλη και θα συνεχίσει να μας εκβιάζει, προσπαθώντας να διαλυθεί το σύμπαν», δήλωσε στον Alpha και την εκπομπή «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα ο δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Καρμαντζής και συνέχισε:

«Οι καταστάσεις είναι ανεξέλεγκτες, η κοινωνία δεν έχει υπομονή, αλλά εξακολουθεί να δίνει χείρα βοηθείας, στους ανθρώπους που είναι εξαθλιωμένοι. Θα εντατικοποιήσουμε τις πιέσεις και αν χρειαστεί θα κατασκηνώσουμε έξω από το Μαξίμου. Η frontex παιανίζει την είσοδο αυτών των ανθρώπων. Είναι σαν να μην υπάρχει, διευκολύνει την είσοδό τους».

 
 
 
Πηγή: difernews.gr

Latest..

Ο ρόλος της Λήμνου στην εκστρατεία της Καλλίπολης αναδεικνύεται με τον πλέον εμπεριστατωμένο τρόπο

ΛΗΜΝΟΣ: Η προσπάθεια που καταβάλλουν εδώ και χρόνια ομογενείς και Αυστραλοί πολιτικοί αλλά και στρατιωτικοί για να αναδειχθεί ο ρόλος της Λήμνου στην εκστρατεία της Καλλίπολης … [Read More...]

Δ. Αβρομόπουλες: προτεραιότητες η αποσυμφόρηση των νησιών και η η αύξηση θέσεων στην ηπειρωτική χώρα

ΛΕΣΒΟΣ: Στην κατάσταση των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης στα ελληνικά νησιά και ειδικότερα στη Μόρια αναφέρθηκε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και … [Read More...]