Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ Λήμνου

ΛΗΜΝΟΣ:

             Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ανακοινώσε την συγκρότηση της Νομαρχιακής Επιτροπής , μετά από εσωτερικές διαδικασίες, που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018  για τη σύσταση σε σώμα, την ανάδειξη του Γραμματέα και του/της Αναπληρωτή/τριας του, καθώς  και τον ορισμό των Υπεύθυνων Τομέων.
Μετά από την κατάθεση των υποψηφιοτήτων και την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής ,  Γραμματέας αναδείχθηκε ο κος ΚΟΥΜΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, με αναπληρώτριά του την κα ΤΟΥΦΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ.
Θεματικοί Υπεύθυνοι Τομέων της Συν. Επιτροπής  αναλαμβάνουν οι:
– ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΤΟΥΦΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
– ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ: ΤΖΕΛΒΕΛΗ ΕΛΕΝΗ
– ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ: ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
-ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  & ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ: ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: ΚΟΝΤΟΛΑΜΠΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
-Ε.Β.Ε /ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
-ΥΓΕΙΑΣ: ΚΟΝΤΟΛΑΜΠΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
-ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ & ΙΣΟΤΗΤΑΣ: ΤΖΕΛΒΕΛΗ ΕΛΕΝΗ
-ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΤΟΥΛΑΔΕΛΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ/ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ&ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ: ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  Η Σ. Ε. του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΗΜΝΟΥ , με γνώμονα πάντα τις αρχές της μεγάλης Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης και όλων των κομμάτων που την συνθέτουν, θα είναι παρούσα, επιδιώκοντας την προώθηση και την ανάδειξη όλων εκείνων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί μας, σε συνεργασία με τοπικούς και παραγωγικούς φορείς, ώστε να αποτρέψουμε την περαιτέρω υποβάθμιση σε τομείς όπως η υγεία, η οικονομία του νησιού, ο ευρύτερος δημόσιος τομέας και η παιδεία, που επιδεινώνονται συνεχώς, με απόλυτη ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης. 

Latest..