ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ

ΧΙΟΣ : Με μέλη του ΔΣ του Φιλοπρόοδου Ομίλου Κάμπου (ΦΟΚ) συναντήθηκαν σήμερα ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς. Η ατζέντα θεμάτων προς συζήτηση περιελάμβανε ποικίλα θέματα μείζονος σημασίας που αφορούν την περιοχή του Κάμπου. Τα βασικότερα ζητήματα ήταν:
1. Σχέδιο ολοκληρωμένης χωρικής επένδυσης όπου θα μπορεί να επιβιώσει ο καμπούσης συντηρώντας παράλληλα το οίκημα αλλά και το περιβόλι του με εσπεριδοειδή.
2. Το ψήφισμα του ΔΣ Χίου για το πρόσφατο φορολογικό ζήτημα.
3. Η δυνατότητα προώθησης των Χιώτικων εσπεριδοειδών δια μέσου του υπάρχοντος ΑΣΕΧ ή ομάδας παραγωγών.
4. Σταδιακή τοποθέτηση νέων και αντικατάσταση των παλαιών πινακίδων με πιο ανθεκτικές και καλαίσθητες οι οποίες θα ταιριάζουν με τον παραδοσιακό οικισμό.
5. Η ρύθμιση του κυκλοφοριακού ζητήματος στα στενά γραφικά δρομάκια του Κάμπου.
6. Η ονοματολογία των οδών
7. Ο χρωματισμός των κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης ώστε να συνάδουν με τον μοναδικό χαρακτήρα του ιστορικού αυτού συνόλου.

Latest..

Ενημέρωση για τη δίκη των 35

ΛΕΣΒΟΣ: Τη Δευτέρα 23 Απριλίου θα συνεχιστεί ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου βορείου Αιγαίου, του οποίου η μεταβατική έδρα συνεδριάζει στη Χϊο, η δίκη των 35 … [Read More...]

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Τα κόμματα να κάνουν ένα βήμα πίσω. Η Κως δεν μπορεί να μετατραπεί σε πεδίο άσκησης κομματικών σκοπιμοτήτων.”

ΚΩΣ: Από τη Δημοτική Παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύριζα Κω είναι κατώτερη των περιστάσεων.Αντιλαμβανόμαστε … [Read More...]

Φυτεία χασίς στη Μυτιλήνη (φωτο)

ΛΕΣΒΟΣ: Εντοπίστηκε φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης σε υπαίθριο χώρο στην ευρύτερη περιοχή της ΜυτιλήνηςΣυνελήφθη ένας 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία … [Read More...]