ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΧΙΟΣ : Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 30 και 46 ετών αντίστοιχα προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου.
 
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, στον λιμένα Χίου κατά την επιβίβαση σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο με προορισμό τον Πειραιά, εντοπίστηκε η 30χρονη αλλοδαπή η οποία κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο.
 
Σε περεταίρω έρευνα εντοπίστηκε ο 46χρονος αλλοδαπός εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Χίου, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε προμηθεύσει την 30χρονη με το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό έγγραφο.
 

 

Latest..

Ο ρόλος της Λήμνου στην εκστρατεία της Καλλίπολης αναδεικνύεται με τον πλέον εμπεριστατωμένο τρόπο

ΛΗΜΝΟΣ: Η προσπάθεια που καταβάλλουν εδώ και χρόνια ομογενείς και Αυστραλοί πολιτικοί αλλά και στρατιωτικοί για να αναδειχθεί ο ρόλος της Λήμνου στην εκστρατεία της Καλλίπολης … [Read More...]

Δ. Αβρομόπουλες: προτεραιότητες η αποσυμφόρηση των νησιών και η η αύξηση θέσεων στην ηπειρωτική χώρα

ΛΕΣΒΟΣ: Στην κατάσταση των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης στα ελληνικά νησιά και ειδικότερα στη Μόρια αναφέρθηκε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και … [Read More...]