ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Φωτιά σε εργοτάξιο στο Θόλος

ΧΙΟΣ :

8.30 μ.μ.Οι τελευταίες πληροφορίες στις 8.30 μ.μ. είναι καλές, αφού ήδη έχει τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο, από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής που βρίσκονται στην περιοχή.Η φωτιά προκλήθηκε στους εξωτερικούς χώρους της εταιρείας ΤΕΧΝΕΤ Χίου, σε ελαστικά και σε βαρέλια με λάδια, τα οποία προκάλεσαν και τους έντονους καπνούς.
8.15 μ.μ.Φωτιά στο εργοτάξιο του Ζαννάρα στο Θόλος, βρίσκεται σε εξέλιξη σύμφωνα με ενημέρωση από την πυροσβεστική υπηρεσία Χίου.
Η φωτιά βρίσκεται εξωτερικά του κτηρίου σε σωρούς από ελαστικά, για αυτό και οι πυκνοί καπνοί ορατοί και στην πόλη της  Χίου (η φωτογραφία από την προκυμαία).

Προηγούμενο άρθροΕκθεση έργων μαθητών ΕΕΕΕΚ Χίου

Latest..

Εξετάσεις για απόκτηση άδεια χειριστή πηδαλιούχου για τη διακυβέρνηση αλιευτικών σκαφών

ΙΚΑΡΙΑ: Γνωρίζουμε στους ιδιοκτήτες – κυβερνήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών ότι την Πέμπτη 06/06/2019 και ώρα 09:00 θα διενεργηθούν εξετάσεις για την απόκτηση άδειας χειριστή … [Read More...]

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

ΧΙΟΣ : Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και υποψήφια Περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Σήμερα το πρωί, ημέρα των εκλογών, οι απελπισμένοι σκοτεινοί … [Read More...]