ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΟΥΡΑΓΟΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΧΙΟΣ : Η Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου, που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Όπως αποδεικνύουν τα σχετικά στοιχεία , της Τράπεζας της Ελλάδας η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κατατάσσεται μόλις προτελευταία μεταξύ των 13 περιφερειών της χώρας , τόσο σε αριθμό επισκεπτών/διανυκτερεύσεων , όσο και στο κεφαλαιώδες ζήτημα του τουριστικού εισοδήματος .
Χαρακτηριστικό είναι ότι το τουριστικό εισόδημα στο σύνολο των νησιών, ήταν μόλις στα 164, 2 εκ. ευρώ όταν το αντίστοιχο νούμερο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , υπερβαίνει τα 4 δις 414 εκ ευρώ.
«Μετά από τα χαμηλά ποσοστά απορρόφησης του ΕΣΠΑ και τη κατρακύλα στη κατάταξη της Περιφέρειας Β.Αιγαίου μεταξύ των ελληνικών περιφερειών, μια ακόμη “επιτυχία” της αποτελεσματικής διακυβέρνησης της κας Καλογήρου. Τα στοιχεία αυτά , πιστοποιούν την ανυπαρξία της απερχόμενης διοίκησης της Π.Β.Α , στη χάραξη τουριστικής πολιτικής. Καθήκον μας είναι να ανατρέψουμε αυτά τα νούμερα κι καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν με τη ψήφο τους , τη μοναδική παράταξη που έχει όραμα , σχέδιο και την γνώση να το επιτύχει».

Latest..

Αυτή είναι η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου Σαράντη Πανταζη (έγγραφο -φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Πριν από λίγη ώρα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου, πριν τις εκλογές, ο Σαράντης Πανταζής κατέθεσε εν μέσω αντεγκλήσεων και διαξιφισμών (θα επανέλθουμε με … [Read More...]