Συνελήφθησαν τέσσερα ακόμη μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που έσπαγε και έκλεβε αυτοκίνητα στη Μυτιλήνη

ΛΕΣΒΟΣ: Συνελήφθησαν, χθες (02-11-2018) στη Μυτιλήνη, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας από 16 έως 22 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε, κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου διμήνου, κλοπές και διαρρήξεις σε οχήματα στην πόλη της Μυτιλήνης 
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα -κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της συγκρότησης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παραβίαση περιορισμών διαμονής.
Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, μία ακόμη περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε προ τριημέρου σε σταθμευμένο όχημα στην πόλη της Μυτιλήνης.
Πιο συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς σε εγκαταλελειμμένη οικία στη Μυτιλήνη και στην κατοχή τους βρέθηκε πλήθος αυτοσχέδιων διαρρηκτικών εργαλείων, καθώς επίσης επτά (7) κινητά τηλέφωνα, μουσικό όργανο, δύο (2) βαλίτσες με ρούχα, τέσσερα (4) ζεύγη γυαλιά ηλίου, ηλεκτρονικές μικροσυσκευές και διάφορα έγγραφα.
Τα προαναφερόμενα αντικείμενα, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις -3.000- ευρώ, διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένα και κατασχέθηκαν, ενώ όπως προέκυψε, μέρος αυτών είχε αφαιρεθεί, με τη μέθοδο της διάρρηξης, από το παραπάνω σταθμευμένο όχημα.
Από την περαιτέρω έρευνα, διακριβώθηκε επίσης ότι ένας από τους συλληφθέντες είχε παραβιάσει περιοριστικό όρο που του είχε επιβληθεί, για μη απομάκρυνσή του από το νησί της Χίου.
Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.
Διαβάστε εδώ για τις αρχικές συλλήψεις της εγκληματικής οργάνωσης
.

Latest..

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ

ΧΙΟΣ : Το Εργατικό Κέντρο Χίου στηρίζει την απόφαση του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Χίου «ο Άγιος Ιωάννης» για την συμμετοχή στην απεργία την Τετάρτη 14/11/2018 … [Read More...]