ΣΥΡΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΒΙΑΣΕ 3ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ – ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ

ΧΙΟΣ : Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 20χρονος Σύρος πρόσφυγας βίασε ένα τρίχρονο παιδάκι σε κέντρο φιλοξενίας στα Ιωάννινα. Το παιδάκι επέστρεψε στη μητέρα του αιμόφυρτο και σπαράζοντας στα κλάματα από τους πόνους, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωάννινων. Οι ιατροί επιβεβαίωσαν την παρά φύσιν κακοποίηση του παιδιού.
 
Το παιδί βιάστηκε από τον Σύρο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κέντρου Φιλοξενίας, όπου έπαιζε αμέριμνο. Εκεί, ο Σύρος βρήκε την ευκαιρία να το απομονώσει και να το βιάσει.
 
Ανάλογα περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι πάρα πολλά. Έτσι, δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά προφανώς για κουλτούρα κάποιων ανδρών από τις συγκεκριμένες περιοχές.
 
Τους ανθρώπους αυτούς, με τη συγκεκριμένη κουλτούρα, σε ποια πολιτισμένη κοινωνία θα τους εντάξουμε;
 
Είναι μια ερώτηση που θα πρέπει να απαντήσουν όλοι αυτοί θολό-κουλτουριάρηδες αλληλέγγυοι, που αμέσως σπεύδουν να στιγματίσουν, ως ακραίο, όποιον Έλληνα διατυπώσει την παραμικρή ανησυχία για τους πρόσφυγες που εισέρχονται λαθραία στη χώρα, αλλά ποτέ δεν έχουν πει την παραμικρή κουβέντα γι’ αυτά τα αποβράσματα που βιάζουν, κλέβουν και βανδαλίζουν!
 

Latest..

Πρόσληψη παιδιάτρου στο δήμο Κω

ΚΩΣ: Γνωστοποιείται η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ενός (1) ατόμου για την κάλυψη αναγκών του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος : «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής … [Read More...]