ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΕΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Σχετικά με την ανακοίνωση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές και ΑΕΝ υποψηφίων από τις σεισμόπληκτες περιοχές των νησιών Λέσβου Χίου κλπ.
 
Είναι πολύ σημαντικό και μακάρι να είναι αλήθεια για όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται για τις σχολές αυτές και που δεν πέρασαν στις Πανελλήνιες 2017.Μόνο να μην είναι η μοριοδότηση όπως πέρσι. 20% για την Λέσβο, 0% για τη Χίο.
 
Βέβαια χάνουν μια χρονιά αλλά και πάλι καλά είναι.
 
Φαίνεται ότι τα σαίνια του υπουργείου παιδείας κατάλαβαν την μεγάλη ανοησία (άλλη λέξη έπρεπε να βάλλω αλλά τέλος πάντων) που έκαναν στις Πανελλήνιες 2017, με την μοριοδότηση μόνο των σεισμοπλήκτων της Λέσβου, αδικώντας κατάφορα τους μαθητές της Χίου. Τους οποίους βέβαια τους έγραψαν κανονικά. Φυσικά αναφέρομαι στους Χιώτες που ενδιαφέρονταν για σχολές εκτός από τις στρατιωτικές και ΑΕΝ.
 
 
 ΓΡΑΦΕΙ: ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
 

Latest..

Σύλληψη 32χρονου στη Σάμο

ΣΑΜΟΣ: Φωτογραφία αρχείουΈνας 32χρονος συνελήφθη την Τρίτη στο Καρλόβασι της Σάμου από αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού τμήματος.Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση των Δικαστικών … [Read More...]