Σωματείο Ξεν/λων & Σερβιτόρων Κω: Η εμπιστοσύνη και η στήριξη δίνει ώθηση και γίνεται σημαντικό εργαλείο για την οργάνωση όλων των δράσεων και κινητοποιήσεων

ΚΩΣ:
Το Σωματείο Ξεν/λων & Σερβιτόρων Κω χαιρετίζει τα εκατοντάδες μέλη του, που πήραν μέρος στις εκλογές του αυξάνοντας σημαντικά τον αριθμό ψηφισάντων με αποτέλεσμα να εκλεγούν 23 αντιπρόσωποι για το Εργατικό Κέντρο και 5 αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία ΠΟΕΕ-ΥΤΕ.Η εμπιστοσύνη και η στήριξη δίνει ώθηση και γίνεται σημαντικό εργαλείο για την οργάνωση όλων των δράσεων και κινητοποιήσεων που σχεδιάζονται.
Με συλλογική και μαζική δράση ,όλοι μαζί θαρρετά και με πίστη στις δυνάμεις μας, να παλέψουμε για καλύτερες συνθήκες εργασίας, για μισθούς που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας. Μόνο έτσι θα φέρουμε θετικά αποτελέσματα στους αγώνες μας. Κόντρα σε κυβέρνηση- μεγαλοξενοδόχους, που για άλλη μια χρονιά στον κλάδο του τουρισμού πανηγυρίζουν την « ανάπτυξή» τους, πάνω στα δικά μας πετσοκομμένα δικαιώματα.
Να παλέψουμε για ΚΣΣΕ υποχρεωτική για όλους, που να απαντάει στο σήμερα, με ανάκτηση των απωλειών.Να διεκδικήσουμε επίδομα ανεργίας για όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να βγούμε μπροστά, να συμμετέχουμε στην απεργία 8 του Νοέμβρη γιατί…. δεν πάει άλλο… Να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες! Όχι τα κέρδη των λίγων.
Το Δ.Σ 10/10/2018

Latest..