Σωτ. Μαραγκός: Μου είναι αδιανόητο αυτό που έκανε ο Βουλευτής Η. Καματερός… Ψήφισε την ανακήρυξη της Κω σε νησί-φυλακή για τους παράνομους μετανάστες

ΚΩΣ: Στο νησί μας πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε ότι η Κως είναι πάνω απ’όλους.
Οι Βουλευτές Δωδεκανήσου πρέπει να είναι πρώτα Βουλευτές Δωδεκανήσου και μετά για το κόμμα τους.

Όταν ούτε η υπηρεσία ασύλου δουλεύει στην Κω, ούτε στέλνουν κόσμο ξανά πίσω στην Τουρκία, όπως προβλέπει η συμφωνία.
Αποδείχτηκε ότι η δημιουργία του hot spot στην Κω δεν ήταν τυχαία. Το ήθελαν για να εγκλωβίσουν εδώ όλους αυτούς τους ανθρώπους.
Ήθελαν να κάνουν την Κω φυλακή.
Δικαιώνεται πλήρως ο Δήμαρχος της Κω αλλά και η μεγάλη και συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του νησιού που είχαν αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή που μας οδηγούσαν.
Με τον Δήμαρχο της Κω είναι γνωστό ότι δεν ανήκουμε στον ίδιο ιδεολογικό χώρο, ούτε στην ίδια δημοτική παράταξη.
Οφείλω όμως να του αναγνωρίσω ότι είχε δίκιο. Και οι χειρισμοί και οι αντίδρασή του συνέβαλαν στο να μην αντιμετωπίζουμε σήμερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η Μυτιλήνη, η Χίος και η Σάμος.
Στηρίζω αυτές τις θέσεις και ειλικρινά θλίβομαι για το γεγονός ότι βρέθηκε βουλευτής να ψηφίσει την επίσημη ανακήρυξη της Κω σε νησί – φυλακή για τους παράνομους μετανάστες.
Τέλος, καθόλου τυχαία δεν ήταν η χτεσινή παραίτηση του Προέδρου του ΣΤΕ που εκλαμβάνεται ως σήμα κινδύνου για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.
Σωτήρης Μαραγκός
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Latest..

Πρόεδρος ραδιοταξί Κω- συμφωνούμε με την πρόταση του δήμου για τον περιορισμό της κυκλοφορίας στην ακτή Κουντουριώτη

ΚΩΣ: Πρόεδρος ραδιοταξί Κω- συμφωνούμε με την πρόταση του δήμου για τον περιορισμό της κυκλοφορίας στην ακτή Κουντουριώτη Η σαιζόν ξεκίνησε με μεγάλες πληρότητες –έχουμε … [Read More...]