Σύγκρουση οχημάτων και τραυματισμός πεζής στην περιοχή του Αγίου Θεολόγου

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Στην πλειονότητά τους οι δρόμοι του νησιού προσφέρονται μόνο για τα αυτοκίνητα, κάνοντας το περπάτημα απαγορευτικό για μικρούς και μεγάλους
Κυκλοφοριακό δημιουργήθηκε στις 8 περίπου σήμερα το πρωί στην περιοχή του Αγίου Θεολόγου (στο σημείο της στροφής για την άνοδο) όταν η σύγκρουση δύο οχημάτων είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό  πεζής που έτυχε εκείνη την ώρα να διασχίζει το δρόμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ρόδα του ενός αυτοκινήτου πλάκωσε το πόδι της γυναίκας, το οποίο ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο προσπάθησε να απεγκλωβίσει σηκώνοντας το όχημα προκειμένου να μην προκληθεί περαιτέρω τραυματισμός.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κάτω άκρο.
Απαγορευτικό το περπάτημα στην Κάλυμνο
Πρόκειται για ένα περιστατικό που αναδεικνύει για μια ακόμη φορά την απουσία πεζοδρομίων στο νησί σε στενούς και ακατάλληλους δρόμους και τον κίνδυνο που ελλοχεύει καθημερινά για όσους επιλέγουν να κινηθούν με τα πόδια,από και προς τις δουλειές τους.  Κυρίως δε για τα παιδιά που κινούνται με κατεύθυνση τα σχολεία τους.
Στην πλειονότητά τους οι δρόμοι του νησιού προσφέρονται μόνο για τα αυτοκίνητα, κάνοντας το περπάτημα απαγορευτικό για μικρούς και μεγάλους.
Κοινοποίηση:Κάνε Like στο:Μου αρέσει! Φόρτωση…
Σχετικά

Latest..