Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κω για Δ. Βλάχο: &.υπόδειγμα Διευθυντή και εκπαιδευτικού&.

ΚΩΣ :

O σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κω, πληροφορήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουλ 2017, μετά την αξιολόγηση και επιλογή των νέων Διευθυντών της Β’θμιας εκπαίδευσης, ότι ο Διευθυντής του σχολείου μας κ. Βλάχος Δημήτριος αντικαθίσταται και επιστρέφει στην οργανική του θέση στο 1ο Ιπποκράτειο Λύκειο.
Η περίοδος που αντικαθίσταται ο Διευθυντής είναι μια δύσκολη περίοδος για το σχολείο μας, μιας και οι κτιριακές εγκαταστάσεις έχουν υποστεί ζημιές από τον πρόσφατο σεισμό και η παρουσία του κ. Βλάχου λόγω της εμπειρίας του και της άριστης γνώσης των εγκαταστάσεων θα διευκόλυναν σημαντικά την ταχεία αποκατάσταση των ζημιών. Οφείλουμε ως σύλλογος, να εξάρουμε το έργο του κ. Βλάχου, που ως Διευθυντής του σχολείου μας πρόσφερε τα τελευταία χρόνια τα μέγιστα, με μοναδικό κίνητρο τη βελτίωση των υποδομών αλλά και την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του 1ου Γυμνασίου Κω, προς όφελος των μαθητών και εκπαιδευτικών. Είχαμε την τύχη και την τιμή τα τελευταία 2 χρόνια, ως μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, να συνεργαστούμε με τον κ. Βλάχο και να διαπιστώσουμε από κοντά τον επαγγελματισμό, την αξιοσύνη, την αυταπάρνηση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχουν. Η διδασκαλική του εμπειρία σε συνδυασμό με τη διορατικότητα και την αγάπη του για το σχολείο, ενέπνευσαν όλους μας στο να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον κοινό σκοπό, που δεν ήταν άλλος από την υποδειγματική λειτουργία του σχολείου μας, ώστε αυτό να προάγει την μόρφωση, την καλλιέργεια και τις ανθρώπινες αξίες. Τον ευχαριστούμε θερμά, για τις ατελείωτες ώρες που πέρασε στο σχολείο προσπαθώντας να δώσει λύσεις στα προβλήματα που προέκυπταν καθημερινά, για το ενδιαφέρον του για την πρόοδο των παιδιών μας και για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε το έργο του και το όραμα του. Θέλουμε να γνωρίζει, ότι για εμάς ήταν υπόδειγμα Διευθυντή και εκπαιδευτικού και πως θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας. Είναι σίγουρο πως είχε πολλά ακόμα να προσφέρει στο σχολείο μας ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο για το νησί και τις φθορές που υπέστη το σχολείο μετά το σεισμό. Του ευχόμαστε υγεία ατομική και οικογενειακή, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και ευόδωση όλων των στόχων του. Στον νέο Διευθυντή του σχολείου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει.
Με εκτίμηση ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Latest..

Μαγευτικό βράδυ με Γιάννη Χαρούλη

ΧΙΟΣ : Και ήταν πολλοί, κάθε ηλικίας, αυτοί που βρέθηκαν στην πρώτη συναυλία του Αυγούστου του γνωστού μουσικού και τραγουδιστή, Γιάννη Χαρούλη, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, που … [Read More...]

Αλέξανδρος Αλεξάνδρου και Ελευθερία Κωνσταντάρα στον FM 100 για το «Lemnos Philema» | Σήμερα η τελευταία ημέρα (photos + mp3)

ΛΗΜΝΟΣ : Written by: Παναγιώτης ΣκαπέτηςΟ πολυχώρος «Αποθήκη» σε συνεργασία με το Taste Lemnos και το Lemnos Wine Trails διοργάνωσαν ένα ιδιαίτερο δρώμενο φέτος το καλοκαίρι, ένα … [Read More...]