Τα αύριο στο Βροντάδο της Χίου ώρα 10.00 μ.μ

ΛΗΜΝΟΣ: Στην Χίο βρίσκεται η θεατρική ομάδα του ΜΕΑΣ ΛΗΜΝΟΣ για την παρουσίαση της παράστασης  και την παρακολούθηση των παραστάσεων άλλων ερασιτεχνικών θιάσων του Αιγαίου. 25 περίπου άτομα  ταξίδεψαν από τη Λήμνο για την όμορφη Χίο. Μαθαίνουμε ότι και φέτος η οργάνωση της συνάντησης βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο αυτό όμως που ακούγεται από όλους τους συμμετέχοντες εκτός Λήμνου, είναι ότι η 26η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Λήμνο πριν 4 χρόνια, ήταν κάτι ξεχωριστό.
Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  στους Λημνιούς, αλλά και σε όλους τους θιάσους που συμμετέχουν.
limnos.news

«Τα Μάτια Τέσσερα» είναι ένα δυνατό κοινωνικό έργο, σύγχρονο, καθρέφτης της νεοελληνικής κοινωνίας.Το έργο συναντά τις Τέσσερις Εξουσίες και συνομιλεί μαζί τους. Μια νεαρή κοπέλα θα βρεθεί απέναντί τους. Πώς θα την αντιμετωπίσει κάθε μία από τις Τέσσερις Εξουσίες;

Ο συγγραφέας Γιάννης Τσίρος γεννήθηκε στο νομό Μεσσηνίας και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε σχέδιο, φωτογραφία και μουσική. Στο διάστημα 1991-93 παρακολούθησε μαθήματα στο τμήμα θεατρολογίας. Εργάστηκε στη δημοσιογραφική φωτογραφία, στο ραδιόφωνο, στην κρατική τηλεόραση και ως μουσικός.
Έργα του: «Οι τούρτες του μίσους» ( ταινία μικρού μήκους)
«Το φως που σβήνει» (Ά βραβείο καλύτερης ξένης  ταινίας  στο διεθνές φεστιβάλ Λέτσε Ιταλίας 2001)
« Αξύριστα πηγούνια» ( Α΄κρατικό βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου θεατρικού συγγραφέα  2004)
«Τα μάτια τέσσερα» (βραβείο Δραματουργίας Κάρολος Κουν το 2010)
«Αόρατη Όλγα» ( θεατρικό)
« Ελεύθερα ύδατα» ( θεατρικό για εφήβους) κ.α.

Latest..