Τα «μαθηματικά» Αντώναρου για τη Συμφωνία και γιατί έγινε «γαργάρα» η πρόταση μομφής από τη ΝΔ

ΛΗΜΝΟΣ: Newsroom

Δημοσίευση10.01.2019 | 09:2
Γιατί ο Κυριάκος έκανε «γαργάρα» την πρόταση μομφής κατά της Κυβέρνησης εξηγεί ο Ευάγγελος Αντώναρος κάνοντας τους δικούς του υπολογισμούς για το ποιοι θα υπερψηφίσουν την πρόταση και τι θα κάνει ο Καμμένος.

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Αντώναρου:
Περιμένω τους δημοσιογράφους — τώρα που πείστηκαν ότι η συμφωνία των Πρεσπών περνάει από τη Βουλή — να αρχίσουν καινουργιους υπολογισμούς για το αν η κυβέρνηση έχει την εμπιστοσυνη της Βουλής η όχι. Πρόβλεψη μου: Ναι – ακόμη κι αν ο Καμμενος παραιτηθεί από Υπουργός. Γιατί; 145 Συριζα, δυο βουλευτες ΑΝΕΛ που είναι υπουργοί. Παπακώστα, Παπαχριστόπουλος, Ζουράρις ( που έχει πει πως δεν καταψηφίζει κυβερνηση), ενας βουλευτής του Λεβέντη= 151. Και δεν υπολογίζω δυο βουλευτές Ποταμιού που πιστεύω ότι ΔΕΝ θα καταψηφίσουν. Τώρα καταλαβαίνει κανείς γιατί η αξιωμ. αντιπολίτευση έκανε γαργάρα την πρόταση μομφής.

Latest..

Εξιχνίαση μεγάλης κλοπής στη Σάμο!

ΣΑΜΟΣ: Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας του νησιού … [Read More...]