Τελετή «απόλυσης» Εθνοφυλάκων Λήμνου (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ : Σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου , στο χώρο του Τ.ΕΘ. Λήμνου, πραγματοποιήθηκε η «απόλυσή Συναδέλφων Εθνοφυλάκων « οι οποίοι ολοκλήρωσαν την θητεία τους.
Στην σεμνή τελετή που οργανώθηκε, ο Διοικητής του Τ.ΕΘ. Λήμνου έδωσε τιμητικούς επαίνους στους  «απολυόμενους» δείγμα εκτίμησης για την προσφορά τους.
Παρών στην τελετή και ο κος Ταξίαρχος διοικητής της 88ΣΔΙ, ο οποίος με την σειρά του ευχαρίστησε τους Εθνοφύλακες  για την προσφορά τους, τονίζοντας την σημαντικότητα της αποστολής των Εθνοφυλάκων.
Προέτρεψε όλους, να συνεχίζουν να στηρίζουν το έργο της Εθνοφυλακής.
Παρόντες και στελέχη του Τ.ΕΘ Λήμνου καθώς και ενεργοί Εθνοφύλακες.
Όπως έγραψε στην σελίδα της στο facebook η Εθνοφυλακη Λημνου, ευχόμαστε στους συναδέλφους που ολοκλήρωσαν την θητεία τους, να έχουν Υγεία, Δύναμη, και να συνεχίζουν να στηρίζουν και να προβάλουν τον θεσμό της Εθνοφυλακής που υπηρέτησαν.

Latest..

Πολύς ντόρος για το τίποτα… Οι οικίσκοι τακτοποιήθηκαν και προορίζονται για την Μόρια

ΛΕΣΒΟΣ: Τελικά ο Γιάννης Μουζάλας έκανε και πάλι αυτό που ήθελε…Αγνοώντας τις όποιες αντιδράσεις του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού και των Δημοτικών Συμβούλων του, αλλά αγνοώντας … [Read More...]

Την έντονη ανησυχία της εξέφρασε η Ένωση Ξενοδόχων Κω με επιστολή της που έστειλε στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

ΚΩΣ: Την έντονη ανησυχία της εξέφρασε η Ένωση Ξενοδόχων Κω με επιστολή της που έστειλε στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη σχετικά με τις καθυστερήσεις ως προς … [Read More...]