Τετάρτη 15/5 εκδήλωση για τις Τοπικές Κοινότητες και παρουσίαση Προγράμματος της Εριφύλης Χιωτέλλη στο Πλωμάρι

ΛΕΣΒΟΣ:

Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει ο συνδυασμός “Με Πυξίδα Τον Πολίτη” με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Μυτιλήνης, κα Εριφύλη Χιωτέλλη, με θέμα το Νέο Ρόλο των Τοπικών Κοινοτικών Συμβουλίων και τη παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού.
Η σχετική ανακοίνωση:
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση μας που θα πραγματοποιηθεί στο Καφενείο Αθανασιάδειον στο Πλωμάρι την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 7:00 το απόγευμα, με θέμα το Νέο Ρόλο των Τοπικών Κοινοτικών Συμβουλίων και τη παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού “Με Πυξίδα Τον Πολίτη”. Θα μιλήσει η επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχος Μυτιλήνης, Εριφύλη Χιωτέλλη. Θα γίνει παρουσίαση όλων των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού μας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Μυτιλήνης.

Previous articleΗ Ειρήνη Μιχαλέλη υποψήφια με το Γιάννη Σπιλάνη και τη “Συμπαράταξη Πολιτών” στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Ιδρυτής και διαχειριστής του blog. Επαγγελματίας Φωτορεπόρτερ και αρθρογράφος-blogger.

Latest..

NEOΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ Ο Γ. ΔΑΝΙΗΛ

ΧΙΟΣ : Νέος δήμαρχος Οιννουσών εξελέγη ο Γ. Δανιήλ, ο οποίος επικράτησε με 47 ψήφους επί του Μ. Μαγγανά. Ο Γ. Δανιήλ ήταν υποψήφιος δήμαρχος και το 2014, χωρίς να καταφέρει να … [Read More...]