Τι ήταν αυτό που αναστάτωσε το νότιο τμήμα της Λέσβου λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ;

ΛΕΣΒΟΣ:

Λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου 2018, προκλήθηκε αναστάτωση σε δυο περιπτώσεις όπου ακούστηκε πολύ δυνατός θόρυβος που θύμιζε έκρηξη ή βομβαρδισμό ή πολύ δυνατό μπουμπουνητό, που συνοδεύτηκε και από δονήσεις. Προς στιγμήν το σκηνικό θύμιζε και σεισμό λόγω της δόνησης.
Μέχρι στιγμής υπάρχει ενημέρωση ότι το σκηνικό έγινε αντιληπτό και στην περιοχή της Γέρας στο Πέραμα και κατά πάσα πιθανότητα σε πολλές περιοχές της νότιας Λέσβου.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση καθώς διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του “ήσυχου” Σεπτεμβρίου. Ίσως να πρόκειται για αεροπλάνα που έσπασαν το φράγμα του ήχου. Για ότι νεότερο θα υπάρξει άλλη ανακοίνωση εδώ. Αναμένουμε επίσης πιθανή επίσημη ενημέρωση από τις αρχές.

Previous articleΟ Κώστας Μουτζούρης θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Ιδρυτής και διαχειριστής του blog. Επαγγελματίας Φωτορεπόρτερ και αρθρογράφος-blogger.

Latest..

ZHTOYN ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΧΙΟΣ : Ζητούν την αμεση σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου ώστε να γίνει συζήτηση για τις αλλαγές στις αρμοδιότητες της αυτοδιοίκησης. Αναλυτικά η επιστολή τους: Στις 8 του … [Read More...]