Το Ε.ΠΑ.Μ. στηρίζει την ανεξάρτητη κίνηση για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου «Ο Άλλος Δρόμος»

ΙΚΑΡΙΑ:

ikariaki.gr

16 Απριλίου 2019
Αιγαίο, Πολιτική

14 Απριλίου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Τομέας του Ε.ΠΑ.Μ. Βορείου Αιγαίου στηρίζει την  ανεξάρτητη κίνηση για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου «Ο Άλλος Δρόμος», με επικεφαλής τον Γεωργούλα Στράτο, και συμμετέχει με υποψηφίους του.
Η συνεργασία είναι απόρροια της συμφωνίας μας σε βασικές πολιτικές θέσεις και αρχές υπέρ της υπεράσπισης του δημόσιου και λαϊκού συμφέροντος. Είναι απόρροια της συστρατευόμενης εναντίωσης μας  στις πολιτικές ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και της εκμετάλλευσης του δημόσιου χώρου προς όφελος του ιδιωτικού κεφαλαίου.  Οι αντισυνταγματικές μνημονιακές δεσμεύσεις που επιτάσσουν τα συμφέροντα των δανειστών και των παγκόσμιων αγορών επιβάλλουν την κατάργηση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με το πρόσχημα της εξυπηρέτησης ενός  χρέους που είναι παράνομο και καταχρηστικό. Σε αυτή την επίθεση αντιστεκόμαστε κι ενωμένοι απαντάμε πως υπάρχει κι άλλος δρόμος.  Ο Δρόμος της αξιοπρέπειας, του σεβασμού των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, της υπεράσπισης και αποκατάστασης της Δημοκρατίας, που η μνημονιακή πολιτική της υποταγής έχει καταργήσει.
ΤΟΜΕΑΣ Ε.ΠΑ.Μ. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
& ΤΟΜΕΑΣ Ε.ΠΑ.Μ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Latest..

Συμβαίνει τώρα: Αυτό είναι το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Σταθερή πορεία για τη Λήμνο» του Μαρινάκη (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτό είναι το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Σταθερή πορεία για τη Λήμνο» του Δημήτρη Μαρινάκη στην κεντρική αγορά της Μύρινας Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, μπήκε … [Read More...]