Το καλοκαίρι θα ανοίξει το νέο ξενοδοχείο Pearl Beach στο Μαρμάρι της Κω

ΚΩΣ: “Ελλάδα” δείχνει και φέτος ο δεύτερος μεγαλύτερος (μετά την TUI) tour operator στην Ευρώπη, Thomas Cook, συνεχίζοντας το επενδυτικό του πρόγραμμα και στοχεύοντας σε σημαντική ενίσχυση της παρουσίας του.

Ο CEO του ομίλου Peter Fankhauser, με αφορμή την ανακοίνωση για αύξηση κατά 10% στη χωρητικότητα των πτήσεων, μετά και τις καλές πωλήσεις του πρώτου τριμήνου (Οκτώβριος- Δεκέμβριος 2017, όπου τα έσοδα ενισχύθηκαν κατά 7%, φτάνοντας τις 1,75 εκατ. λίρες), σημείωσε πως καταγράφεται άνοδος 3% στις πωλήσεις ταξιδιωτικών πακέτων του tour operator σε σχέση με την προηγούμενη χρήση, ενώ η Ελλάδα – μαζί με την Τουρκία και την Αίγυπτο- εμφανίζει θετικό πρόσημο σε όλες τις αγορές, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό τη δυναμική των τελευταίων τεσσάρων χρόνων.
Ο Thomas Cook έχει ενισχύσει σημαντικά την προσφορά του στην Ελλάδα, με 28 νέα ξενοδοχεία κυρίως σε Κρήτη και Κω, δύο προορισμοί που βρίσκονται ψηλά στις επιλογές για τους πελάτες του.Το καλοκαίρι θα ανοίξει το νέο ξενοδοχείο Pearl Beach στο Μαρμάρι της Κω (η μονάδα θα λειτουργήσει υπό το σήμα Sunprime της θυγατρικής Ving του Thomas Cook), το τρίτο κατά σειρά sunprime στην Ελλάδα μετά την Κρήτη και τη Ρόδο.
Ο βρετανικός tour operator έχει επίσης ανοίξει δύο Casa Cook σε Ρόδο και Κω, και προγραμματίζει ένα ακόμη στα Χανιά, εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιο των ελληνικών προορισμών. Εκτός των άλλων, έχει αυξήσει και τον αριθμό των πτήσεών του προς το αεροδρόμιο της Σητείας μέσω της αεροπορικής του Condor.
Ο ταξιδιωτικός όμιλος, κλείνοντας την οικονομική χρήση του 2017, είχε από νωρίς κάνει λόγο για ισχυρή άνοδο των πωλήσεων για την Ελλάδα, σημειώνοντας πως “οι συνολικές κρατήσεις για διακοπές και οι τιμές είναι υψηλότερες από πέρσι”.
Θετικά είναι νέα για τον ελληνικό Τουρισμό και αυτή τη σεζόν από τη γερμανική TUI. Στελέχη του ομίλου αναφέρουν πως η Ελλάδα, μαζί με την Ισπανία και την Τουρκία, πρωταγωνιστούν στις φετινές κρατήσεις, με την ζήτηση να είναι αυξημένη για την Κρήτη και τη Ρόδο, αλλά και την Αττάλεια και τις Βαλεαρίδες νήσους.
Ο ανταγωνισμός, όπως όλα δείχνουν, μεταξύ των προορισμών της Μεσογείου, αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο τους επόμενους μήνες, κάτι που επιβεβαιώνουν και παράγοντες της ελληνικής τουριστικής αγοράς. Η Ισπανία εμφανίζει ήδη από την αρχή της χρονιάς αυξημένη πληρότητα, εξέλιξη που αναγκάζει τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς να κατευθύνουν την τουριστική κίνηση σε γειτονικές χώρες.
Η Τουρκία δείχνει αυτή τη σεζόν να ανακάμπτει πλήρως και να επανακτά τα χαμένα μερίδια των προηγούμενων δύο σεζόν, ενώ και η Αίγυπτος, με “θέλγητρο” τις χαμηλές τιμές των πακέτων, έχει μπει ξανά στο παιχνίδι.
Η ΡΟΔΙΑΚΗ

Latest..

&.ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ baby&.: Ονειρευτήκαμε… σχεδιάσαμε … και υλοποιούμε τον νέο μας Βρεφονηπιακό Σταθμό

ΚΩΣ: "ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ baby" σε ιδιόκτητο κτίριο 700 τμ μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο 1300 τμ. Ένας χώρος σχεδιασμένος για να παραμείνει πιστός, τόσο λειτουργικά όσο και κτιριακά, στις … [Read More...]

Ομιλίες του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και των άλλων πολιτικών αρχηγών για το σκάνδαλο NOVARTIS

ΙΚΑΡΙΑ: Η ομιλία στη Βουλή του κ. Κυριάκου ΜητσοτάκηΗ ομιλία στη Βουλή της κας Φώφης ΓεννηματάΗ ομιλία στη Βουλή του κ. Δημήτρη ΚουτσούμπαΗ ομιλία στη Βουλή του κ. Πάνου ΚαμμένουΗ … [Read More...]

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ : ‘’Οι πολίτες της Κω δεν ασχολούνται με τις αθλιότητες και τα φαντάσματα του παρελθόντος…

ΚΩΣ: Το μόνο που θέλουν είναι να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν τα έργα στα σχολεία, να κλείσουν οι πληγές που άνοιξε ο σεισμός.’’ Από τη δημοτική παράταξη ‘’ΔΥΝΑΜΗ … [Read More...]