ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΧΙΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO

ΧΙΟΣ : Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του ΚΙΝΑΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Πριν λίγες μέρες βγήκε στο φως της δημοσιότητας μία δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε στην Χίο από γνωστή εταιρία δημοσκοπήσεων για λογαριασμό τοπικού μέσου ενημέρωσης.
      Τα αποτελέσματα της  δημοσκόπησης  είναι σεβαστά, από τη στιγμή που αυτή διενεργείται από μια γνωστή εταιρία με ιστορία στο χώρο των δημοσκοπήσεων.
      Βέβαια, τα όποια ευρήματα αποτυπώνουν προθέσεις συγκεκριμένης μικρής χρονικά περιόδου, σε ένα περιβάλλον το οποίο είναι αδιαμόρφωτο ως προς τα τελικά δεδομένα μιας επίσημης εκλογικής αναμέτρησης και αποτελεί φωτογραφία της στιγμής και κατά την άποψή μας δίνουν  χρήσιμα συμπεράσματα προς επεξεργασία από το σύνολο των ενδιαφερομένων προσώπων ή φορέων.
       Σε κάθε περίπτωση, εμείς πιστεύουμε ότι η πραγματική εικόνα από την καθημερινή δραστηριοποίησή  μας σε όλα τα επίπεδα του πολιτικού σκηνικού ( Κεντρική πολιτική σκηνή, Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και Δήμος Χίου) είναι σε  πλήρη αναντιστοιχία με τα ευρήματα της δημοσκόπησης τόσο ως προς τα ποσοστά που καταγράφονται όσο και στα πρόσωπα που αναφέρονται.
       Κλείνοντας, θα λέγαμε και πάλι ότι σεβαστή η φωτογραφία της στιγμής αλλά επειδή τον τελικό λόγο έχει ο Λαός ας περιμένουμε και το γενικό πλάνο των τελικών εκλογικών αποτελεσμάτων, γιατί οι εκπλήξεις έρχονται…!!!

Latest..

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΤΗΣ &.ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΞΙΩΝ&. ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΧΙΟΣ : Την πρώτη φουρνιά υποψηφίων ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Ανεξάρτητος και Υπερκομματικός Υποψήφιος Δήμαρχος Χίου, Κ. Τριαντάφυλλος. Αρκετά από τα πρώτα ονόματα που … [Read More...]