ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ

ΧΙΟΣ :
Αρχίζει τον προσεχή Οκτώβριο η υποβολή στο Εθνικό Κτηματολόγιο των δηλώσεων δικαιωμάτων επί των ακινήτων στις Οινούσσες.
 
Ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» αρκετά έγκαιρα πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση την προσεχή Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στις 11.30 π.μ. στην Αιγνουσιώτικη Εστία, Λεωφ. Κηφισίας 312 στο Χαλάνδρι με σκοπό την ενημέρωση και πληροφόρηση των ενδιαφερομένων σχετικά με τις δηλώσεις, που θα κληθούν να υποβάλλουν, και τις προθεσμίες, έγγραφα, τοπογραφικά κλπ. που τις συνοδεύουν.
 
Θα μιλήσει η κ. Μαρία Μιχ. Κωνσταντινίδη, αγρονόμος-τοπογράφος μηχανικός του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου, ΔΠΜΣ Γεωπληροφορικής, εξειδικευμένη στις μελέτες κτηματογράφησης.
 

 
 
 

Latest..

Δηλώσεις Καμμένου (vid): «Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος»! Διέψευσε το δημοσίευμα του Φιλελεύθερου …

ΛΗΜΝΟΣ: «Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος»! Δηλώσεις για το θέμα των σχέσεων του με τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος. Ο ΥΠΕΘΑ Ξεκαθάρισε ότι η … [Read More...]

Το ενεργειακό μέλλον της Σάμου

ΣΑΜΟΣ: Σημαντικές αλλαγές στην ηλεκτροδότηση της Σάμου προβλέπει σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο μακροχρόνιος ενεργειακός σχεδιασμό της χώρας, ο οποίος πρόκειται να … [Read More...]