Το μικρό θαύμα της Λήμνου και του Ηφαίστου!

ΛΗΜΝΟΣ: Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει το εγχείρημα που λαμβάνει χώρα στη Λήμνο, με τον τοπικό Ήφαιστο να κερδίζει τις εντυπώσεις στη φετινή Basket League.
Ο Ήφαιστος Λήμνου είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη της φετινής περιόδου. Μια ομάδα που στήθηκε εξ αρχής ουσιαστικά παίρνοντας την θέση του Φάρου Λάρισας και μεταφέροντας την έδρα και αλλάζοντας το όνομα. Ένα όραμα που ξεκίνησε από την οικογένεια του Παντελή Μπούμπουρα που έχει φτιάξει ένα μεγάλο επιχειρηματικό όνομα στην Ουκρανία αλλά σε αντίθεση με άλλους όχι απλά δεν ξέχασε τα πάτρια εδάφη αλλά κάνει πάρα πολλά και σε πολλά επίπεδα γι αυτά. Μέσα στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε και η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό και πείστηκε να προχωρήσει στο εγχείρημα να φτιάξει από το μηδέν μια ομάδα στο νησί του. Μην ξεχνάμε ότι η οικογένεια έχει επενδύσει πάνω από 200εκ στο νησί της Λήμνου!
Ο Ήφαιστος ήρθε για να μείνει λοιπόν στα μεγάλα σαλόνια και με σταδιακά βήματα και όχι φανφάρες και εντυπωσιασμό προχωρά και σύντομα είμαι σίγουρος θα παίζει και στην Ευρώπη. Ο Ήφαιστος αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία που έψαχνε μια ομάδα που να διακρίνεται και έτσι όλα τα παιχνίδια στο ανακαινισμένο γήπεδο είναι sold out. Η οικογένεια δεν έριξε εκατομμύρια με το καλημέρα αν και θα μπορούσε αν ήθελε να περάσει σε μπάτζετ ακόμα και αυτό της ΑΕΚ. Θέλει να κτίσει κάτι με τα σωστά βήματα και από τα θεμέλια όπως κτίζει και τα μεγάλα έργα που αναλαμβάνει η κατασκευαστική της εταιρεία.
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι ένας απόλυτα εξελίξιμος, δουλευταράς και φιλόδοξος προπονητής που ανέλαβε το έργο αυτό όπως και το να πείσει καλούς παίκτες να πάνε στο ακριτικό μας νησί που δεν το ήξεραν καν και πόσο μάλλον ότι υπάρχει ομάδα μπάσκετ. Πλέον όμως καθώς όλοι έχουν τις ανέσεις τους και είναι καλοπληρωμένοι αλλά και με την εξαιρετική παρουσία της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια που με το καλημέρα εξασφάλισε σχεδόν ήδη τα πλέι οφ, όλοι σχεδόν θα θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Λήμνο. Προφανώς η οικογένεια Μπούμπουρα έχει μεγάλα σχέδια και σταδιακά θα αυξάνει το μπάτζετ .
Θεωρώ ότι σε 2-3 χρόνια ο Ήφαιστος θα έχει ένα μπάτζετ ακόμα και κοντά σε αυτό των μεγάλων ή έστω της ΑΕΚ και θα παίζει στην Ευρώπη διαφημίζοντας το Ελληνικό μπάσκετ αλλά και προβάλλοντας παντού και αθλητικά το ακριτικό μας νησί όπως είναι και ο στόχος της οικογένειας να το αξιοποιήσει ποικιλοτρόπως!
ΠΗΓΗ: basketblog.gr
Καταχώρηση Νατάσα ΤαραράκηΔείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Κλοπές στην πόλη της Σάμου

ΣΑΜΟΣ: Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου συνέλαβαν την Κυριακή τρεις άνδρες για κλοπή στην πόλη της Σάμου και επίσης εξιχνίασαν υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε πριν … [Read More...]