Το &.Meze Academy&. ανοίγει τις &.πύλες του&. και σας περιμένει!

ΚΩΣ: Το “Σουβλάκι όπως παλιά” έγινε MEZE Academy και ανοίγει επίσημα τις πόρτες του αύριο 19/05.

Μία παράδοση 50 ετών που συνεχίζεται σήμερα από τον Νίκο και τον Τζίμη. Το μενού παραμένει παραδοσιακό, με πλούσιους μεζέδες, που πάντοτε είναι διαφορετικοί και πεντανόστιμοι, φτιαγμένοι με πολλή αγάπη και μεράκι από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες. Οι παρεμβάσεις στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του μαγαζιού, αναδεικνύουν μια άλλη εποχή, όπου κυριαρχεί η παράδοση, κοσμώντας με μια νοσταλγική διάθεση τα πάντα από τοίχο σε τοίχο

Ο συνδυασμός της σχέσης ποιότητας – τιμής με την οικειότητα του χώρου κάνουν το Meze ACADEMY να ξεχωρίζει! Η ατμόσφαιρα είναι τόσο φιλική και τόσο φιλόξενη, με τους ιδιοκτήτες να δίνουν την ψυχή τους κυριολεκτικά, κάτι που πραγματικά σε κάνει να νιώθεις όμορφα και όλοι… γίνονται μια παρέα!

Επισκεφτείτε τους και δοκιμάστε τους νόστιμους μερακλίδικους μεζέδες και τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, φτιαγμένες με τις καλύτερες πρώτες ύλες σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο!  Δοκιμάστε τα ορεκτικά (κρύα- ζεστά), ποικιλία μεζέδων, σαλάτες, κιμά, κομμάτια σε βέργα, κεμπάμπ κοτόπουλο, βουβαλίσιο κεμπάπ, πίτες ολικής, καλαμποκόπιτα, παραδοσιακές λαγάνες και πολλά ακόμη..

Για την παραγγελία σας και για να απολαύσετε τις μοναδικές του γεύσεις στο χώρο σας καλέστε στο 22420 28842

Latest..