ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ. ΚΑΙ Ο ΧΙΩΤΗΣ ΓΚΙΟΥΒΕΤΣΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

ΧΙΟΣ : Την Εθνική Ομάδα Νέων στο πόλο, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη πρόσφατα στο Κουβέιτ, δέχθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.
when to drop collision and comprehensive insurancejustify;”>Τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές μας Δαλμαρά, Καλογερόπουλο, Αλαφραγκή, Γκιουβέτση, Κάκαρη, Ρομπόπουλο, Παπαγεωργίου, Δίπλαρο, Χαλυβόπουλο, Γωνιωτάκη και Μητράκη συνόδευε ο ομοσπονδιακός προπονητής Τεό Λοράντος και ο διευθυντής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Γιώργος Χριστοφοράκος.
Οι υποχρεώσεις του αρχηγού Παπαναστασίου με την Εθνική Ανδρών στη Βουδαπέστη για το 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και του Νικολαίδη στο ιταλικό πρωτάθλημα, δεν τους επέτρεψαν να παραστούν στη σημερινή συνάντηση.
Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές μας δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του Υφυπουργού και τη δέσμευσή του ότι θα βρίσκεται δίπλα τους σε ότι χρειαστούν, ενώ του δώρισαν το σκουφάκι και μία φανέλα της Εθνικής ομάδας.
Ενημερώθηκαν για τις κινήσεις της Πολιτείας προς την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, για τα φοροκίνητρα που αποφασίστηκαν και διευκολύνουν πλέον δωρεές και χορηγίες προς τα σωματεία, για τα θεσμοθετημένα μέτρα στο πλαίσιο της ανανέωσης των Ομοσπονδιών, για την καμπάνια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας και στήριξης στους αθλητές που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, η οποία θα παρουσιαστεί τις προσεχείς εβδομάδες και ζητήθηκε να συνεισφέρουν όλοι με ιδέες και προτάσεις εν όψει της διαβούλευσης του νέου αθλητικού νόμου.
Από την πλευρά της, η «χρυσή» εθνική μας στάθηκε στο ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων, στην ανάγκη για την πισίνα – «σπίτι» του πόλο και στις πιθανές δράσεις και συνεργατικές λύσεις με την τοπική αυτοδιοίκηση για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος.  

Latest..

ΣΤΟ THROWDOWN 6 Ο Λ. ΒΟΡΡΙΑΣ

ΧΙΟΣ : Ο Χιώτης Πρωταθλητής Πάλης Υποταγής και Μάχης Υποταγής, Λ. Βορριάς θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα ζωνών «ThrowDown 6» που θα διεξαχθεί στη Λειβαδιά. … [Read More...]

O MHTAΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΟΛΙΣ 11 ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΛΟΙ

ΧΙΟΣ : Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Βουλευτής Χίου, Ν. Μηταράκης ανακοίνωσε την επιστροφή στην Τουρκία μόλις 11 λαθρομεταναστών! Πρόκειται για λαθρομετανάστες από διάφορες μη … [Read More...]

Παλιά, Λαϊκά, Ρεμπέτικα

ΛΕΣΒΟΣ: Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 στις 2 μ.μΚάθε Κυριακή μεσημέρι, παλιά λαϊκά ρεμπέτικα, ζωντανά στην Καρίνη με το Γιώργο Σκομβούλη, τον Ιγνάτη Φιλιανό και εκλεκτούς … [Read More...]