Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου: Με επιτυχία η Ημερίδα στην Κω (βίντεο)

ΚΩΣ:
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 στο ξενοδοχείο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» στην Κω. Ομιλητές ήταν :

-Ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Ε.Κ.Ε. και διευθυντής του Αιμοδυναμικού Τμήματος του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» καρδιολόγος Ιωάννης Κανακάκης.
-Το μέλος του Δ.Σ της ΕΚΕ και διευθυντής καρδιολόγος Ευάγγελος Μάτσακας.
-Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΕ και διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του νοσοκομείου Τζάνειο Στέλιος Χαντανής.
-Ο φαρμακοποιός και συγγραφέας Γιώργος Κιοσές.
-Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος και εκδότης Μάριος Τζανακάκης.
Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Συνεταιριστική Αποθήκη Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσων ΣΥ.ΦΑ.Κ.
Χορηγός επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα «Ο Κόσμος του Φαρμακείου».
Την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 κλιμάκιο καρδιολόγων της Ε.Κ.Ε. και φαρμακοποιών μελών του Φ.Σ.Δ. επισκέφθηκαν την Ψέριμο, όπου εξέτασαν τους κατοίκους με φορητά καρδιολογικά μηχανήματα και συζήτησαν μαζί τους θέματα πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας των καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον δήμαρχο Καλυμνίων κ. Γαλουζή για την παρουσία του στην εκδήλωση και την φιλοξενία που μας παρείχε καθώς και την Κοινοπραξία πλοίων νήσων Κω-Καλύμνου και τον πρόεδρο αυτής κ.Ψαρομπά για την διάθεση του σκάφους μεταφοράς στην Ψέριμο.
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου θα αποστείλει άμεσα φαρμακευτικό υλικό για τον εξοπλισμό του ιατρείου της Ψερίμου.

{youtube}8JiJdWslzXg{/youtube}
dhras.gr

Latest..

ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΧΙΟΣ : Η Aalborg Boilers (Alfa Laval) σε συνεργασία με τo “Maria Tsakos TCM Academy” πραγματοποιεί για τους αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού σειρά μαθημάτων διάρκειας δύο … [Read More...]

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου χρηματοδοτεί την διασύνδεση του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Κω με το δίκτυο της ΔΕΗ

ΚΩΣ: Υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση ποσού 40.345 ευρώ, μεταξύ της ΠΝΑΙ και της νοσηλευτικής μονάδας ΚωΤη διασύνδεση του αξονικού τομογράφου του Γενικού Νοσοκομείου Κω … [Read More...]