ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ. ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΒΡΟΥΛΗΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΤΙΚΗ

ΧΙΟΣ : Φουρτούνα στον συνδυασμό Μουτζούρη. Συγκεκριμένα σήμερα ο Κ. Μουτζούρη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ορίζει ως πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου τον Π. Βρουλή, λέγοντας ότι είναι τιμητική θέση.
 
Πριν από λίγα λεπτά ο Π. Βρουλής μίλησε αποκλειστικά στη ChiosPress, λέγοντας ότι δεν αποδέχεται τη θέση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και δεν τη θεωρεί τιμητική.
 
Πράγματι ο Π. Βρουλής δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο στον συνδυασμό Μουτζούρη, είναι αυτός που του έφτιαξε ψηφοδέλτιο του στη Χίο και αυτός που του έδωσε την πρωτιά στη Χίο. Χωρίς τον Βρουλή είναι σίγουρο ότι ο Μουτζούρης δε θα είχε κλείσει ψηφοδέλτιο στη Χίο. Ο κόσμος τον Βρουλή τον έφερε πρώτο στη σταυροδοσία με σχεδόν 3.000 ψήφους, περίπου 1000 ψήφους περισσότερους από τον δεύτερο. Με βάση αυτά τα στοιχεία δικαιούταν τη θέση του Γεωγραφικού Αντιπεριφερειάρχη, την οποία του στερεί ο Κ. Μουτζούρης, καθώς φαίνεται ότι έχει κάνει προεκλογική συμφωνία με άλλον.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ChiosPress o N. Νύκτας, δεν πρόκειται να αποδεχτεί τη θέση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη, λόγω της συμπεριφοράς του Μουτζούρη προς το πρόσωπο του Π. Βρουλή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αμφότεροι προσανατολίζονται να ανεξαρτητοποιηθούν από τον συνδυασμό τους, κάτι που θα προκαλέσει τεράστιο πονοκέφαλο στον Κ. Μουτζούρη, ο οποίος προορίζει ως θεματικό αντιπεριφερειάρχη και τον προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, Χρ. Κριμιζή κάτι που θα δημιουργήσει περισσότερες γκρίνιες στα δεξιά μέλη του συνδυασμού του.

Latest..

Η κοινή και η προσωπική γνώμη

ΧΙΟΣ : Η ζωή έχει δείξει πολλές φορές πως «το θέλω» του άλλου ή των άλλων εμφανίζεται ή γίνεται και «θέλω» δικό μας. Γιατί «έτσι πρέπει». Το «πρέπει» όμως αυτό κατά συντριπτικό … [Read More...]

Ο γάτος που έφυγε με τα χελιδόνια –Μια αληθινή ιστορία που έγινε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου.

ΛΗΜΝΟΣ: Από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφόρησε το παιδικό βιβλίο Ο γάτος που έφυγε με τα χελιδόνια, του Χρήστου Μπουλώτη και σε εικονογράφηση Φωτεινής Στεφανίδη. Είκοσι χρόνια μετά … [Read More...]