Φυτώρια Καλλιγερή: Τα πάντα για τον κήπο… στη Λήμνο! (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ:

Με εμπειρία είκοσι ετών, τα Φυτώρια Καλλιγερή στη Λήμνο δραστηριοποιούνται στο χώρο του πρασίνου παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, με σεβασμό στον πελάτη αλλά και το περιβάλλον.

Μεγάλη ποικιλία σε γλάστρες όλων των ειδών (ξύλινες, πήλινες, κεραμικές, γύψινες)  

Στα Φυτώρια Καλλιγερή θα βρείτε αρίστης ποιότητας σπόρους και σπορόφυτα, καλλωπιστικούς θάμνους, οπωροφόρα δέντρα, ελαιόδεντρα αλλά και εσπεριδοειδή.

Τα Φυτώρια Καλλιγερή είναι στην είσοδο της Μύρινας, Λεωφόρο Δημοκρατίας 69, και εκεί θα βρείτε μεγάλη έκθεση φυτών και δέντρων πλήρως συμβατών με τις κλιματολογικές συνθήκες του νησιού μας.

Επίσης στο Κοντιά διαθέτουν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις όπου και γίνεται παραγωγή φυτών με στόχο το χαμηλότερο κόστος για τον καταναλωτή.
Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, έμπειροι τεχνολόγοι γεωπόνοι,  βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα είδη φυτών και δέντρων, τις αποδοτικές μεθόδους καλλιέργειάς τους αλλά και τις σύγχρονες τάσεις στην κηποτεχνία και τη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων γενικότερα.
 
Μηχανήματα  STIHL
Στα ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ, θα βρείτε τα μηχανήματα της κορυφαίας στον κόσμο εταιρίας STIHL.
Γεωργικά μηχανήματα κήπων και χωραφιού
Αλυσοπρίονα, χορτοκοπτικά, πλυστικά, κόφτες δομικών υλικών.

Αλλά και ότι εργαλεία χρειαστείτε για τον κήπο σας.
 
ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ Λ. Δημοκρατίας 69
Φιλοδοξούν να γίνουν ο καταλληλότερος συνεργάτης σας
βάσει των επιθυμιών σας…

Τηλ. 2254025558  6946230064

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Latest..

Λήμνος: Ποτέ μην πεις το «αντίο»

ΛΗΜΝΟΣ: Της Ευγενίας Κολοβού, Περίπου εννιά ώρες από το Λαύριο χρειάζεται κανείς για να φτάσει στην όμορφη Λήμνο του βόρειου Αιγαίου. Εκεί όπου η φύση, ο πολιτισμός και η … [Read More...]

Τα πάνε…. παρουσία ΜΜΕ «οι παλιοί με τους καινούργιους» της Περιφέρειας Λήμνου- Δείτε ότι ειπώθηκε και πως ειπώθηκε… (βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Σήμερα Παρασκευή, όπως ήταν προγραμματισμένο παρουσία των τοπικών μέσων, μετά από πρόσκληση του Έπαρχου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επαρχείου Λήμνου, … [Read More...]

ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

ΧΙΟΣ : Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για για σήμερα Παρασκευή 23 … [Read More...]