Χ. Στεφανάδης: Έρχομαι για να προσφέρω

ΙΚΑΡΙΑ:
Ο καθηγητής Καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης, Ικαριακής καταγωγής είναι ο επόμενος Βουλευτής Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων.“Έρχομαι για να προσφέρω” δήλωσε στη “Σαμιακή Τηλεόραση” ο κύριος Χριστόδουλος Στεφανάδης, ανακοινώνοντας ότι είναι ο νέος βουλευτής νομού Σάμου.
Ο κ. Στεφανάδης, υποστήριξε ότι έχει την απαιτούμενη πρόσβαση στην κεντρική εξουσία που θα την χρησιμοποιήσει προς όφελος των κατοίκων των νησιών μας.
Το μεταναστευτικό, η παιδεία, η υγεία, είναι οι πρώτες προτεραιότητες, του νέου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλου Στεφανάδη.
Ο κ. Στεφανάδης, φάνηκε ενωτικός όσο αφορά τους συνυποψηφίους του, δηλώνοντας ότι είχε μια άριστη συνεργασία τόσο με τον κ. Στεφανή άλλο τόσο με την κ. Καραγιάννη.

Αναδημοσίευση από : https://www.samos24.gr

Latest..

Το 4ο Pramnos Basketball Camp »Bogrinho» 2019 σε βίντεο

ΙΚΑΡΙΑ: Αυλαία για το 4ο Μπασκετικό τουρνουά της ομάδας του Πράμνου και μια νέα ομάδα μπάσκετ είναι γεγονός για την Ικαρία. Μια μεγάλη διοργάνωση που συγκέντρωσε την νεολαία του … [Read More...]

Τουρκία προς ΕΕ: «Σταματήστε τις κυρώσεις γιατί ανοίγουμε τα σύνορα & σας βουλιάζουμε με αλλοδαπούς μέσα σε 6 μήνες»!

ΛΗΜΝΟΣ: Με άνοιγμα των συνόρων της απειλεί την Ευρωπαϊκή Ενωση η Τουρκία, το οποίο θα οδηγήσει σε μαζική κατάρρευση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων λόγω κοινωνικής καθίζησης! Ο … [Read More...]