Χ. Τσέλιου: Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ!

ΚΩΣ: Η Κως των έργων, των θετικών δράσεων και της εξωστρέφειας είναι η αληθινή Κως.

Η Κως ανοίγει τα φτερά της μέσα από δράσεις που τονώνουν και ενισχύουν την εξωστρέφειά της, όπως είναι η Γιορτή Γαστρονομίας και Τοπικών Παραδοσιακών
Προϊόντων. Μια γιορτή που ξεκίνησε το 2015 και μετά από τρία χρόνια έχει γίνει σημείο αναφοράς , βραβεύτηκε στα Tourism Awards ως πρωτοποριακή δράση, προσελκύει
χιλιάδες επισκέπτες αλλά και το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων επέλεξε την Κω μεταξύ των 6 Ελληνικών Γαστρονομικών Προορισμών.
Η Κως γίνεται πιο όμορφη μέσα από έργα που αλλάζουν την εικόνα της, όπως είναι η πλατεία της 7ης Μαρτίου, οι εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις και δεκάδες άλλα έργα.
Αλήθεια ποιος μπορεί να συγκρίνει τον αριθμό των έργων που έχουν γίνει αυτή την περίοδο σε σχέση με τα έργα που είχαν γίνει από την προηγούμενη δημοτική αρχή;
Ιδίως στα χωριά της Κω, που είχαν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους και δεν γινόταν τίποτα.
Μια μικρή μειοψηφία, που εκφράζει το χθες και δίνει το παρών μόνο με αθλιότητες, προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν γίνεται τίποτα θετικό στο νησί.
Τους διαφεύγει το γεγονός ότι τα έργα και οι δράσεις είναι εδώ, τα βλέπουν και τα αξιολογούν οι επισκέπτες μας και οι πολίτες της Κω. Ολους αυτούς πρέπει να τους προσπεράσουμε, όπως τους έχει προσπεράσει η ίδια η Κως.
Η Κως της εξωστρέφειας, των καινοτόμων και πρωτοποριακών
δράσεων.
Στο νησί μας έχουμε ανάγκη από θετικά πρότυπα, από ανθρώπους που αγαπούν την Κω και πιστεύουν στη συνεργασία και στη συνένωση δυνάμεων.
Χρυσή Τσέλιου
Τοπική Σύμβουλος Πόλης Κω

Latest..