Ψήφίσμα Δημοτικού Συμβουλίου Κω για την Αννα Σαρρή – Καραμπεσίνη

ΚΩΣ:  ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 472/2018
ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΩ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΙΟΥ ΚΩ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κω συνεδρίασε σήμερα 10 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11:30 πμ. εκτάκτως, με αφορμή την θλιβερή αναγγελία του θανάτου της μεγάλης ερμηνεύτριας του παραδοσιακού δημοτικού μας τραγουδιού Άννας Σαρρή – Καραμπεσίνη, γνωστή για το ήθος και την προσωπικότητα της, την εξέχουσα θέση που κατείχε πανελληνίως, γνωστή μεταξύ όσων υπηρέτησαν τη μουσική παράδοση της Κω και των Δωδεκανήσων, παραμένοντας μέχρι τέλους πιστή στις ρίζες της λαϊκής μουσικής μας παράδοσης, τις οποίες ανέδειξε όσο κανείς.ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ1. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κω, στη νεκρώσιμο ακολουθία.2. Να γίνει η κηδεία της εκλιπούσης με δημοτική δαπάνη.3. Να δοθεί το όνομα της εκλιπούσης στην οδό όπου η κατοικίας της στην Αντιμάχεια.4. Να δοθεί το όνομα της εκλιπούσης στο νέο θεσμό πολιτισμού που δημιούργησε ο Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. εδώ και τέσσερα (4) χρόνια, το Παραδοσιακό Μουσικοχορευτικό “Αντάμωμα”. 5. Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα κατά τη νεκρώσιμο ακολουθία και επιδοθεί στην οικογένεια της εκλιπούσης.6. Να δημοσιευθεί στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
Το παρόν ψήφισα έλαβε αύξοντα αριθμό Απόφασης 472/2018
Αφού συντάχθηκε και αναγνώσθηκε το ψήφισμα αυτό, το οποίο έχει καταχωρηθεί στο 18ο πρακτικό της από 10-09-2018 κατεπείγουσας συνεδρίασης υπογράφεται ως κατωτέρω.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ο Δήμαρχος ΚωΤα ΜέληΚρητικός Σ. Αντώνιος Κυρίτσης Ι. ΓεώργιοςΓερασκλής Δαυίδ

Μουζουράκης Θεόφιλος

Χατζηκαλύμνιος Μιχαήλ

Σιφάκης Ηλίας

Παπαχρήστου – Ψύρη Ευτέρπη

Μαραγκός Σεβαστιανός

Γρηγοριάδη – Παντελίκιζη Βασιλεία

Πη Βασιλεία

Κιαπόκα Καλλιόπη

Παυλίδης Αριστοτέλης

Χατζηχριστοφή Ειρήνη

Σταματάκης Αθανάσιος

Βασιλειάδης Σπυρίδων

Μυλωνάς Νικόλαος

Καλλούδης Ιωάννης

Ρούφα Ιωάννα

Πης Σταμάτιος

Φάκκος Ιάκωβος

Κιάρης Μηνάς

Λοΐζος Σταμάτιος

Καραθωμάς Κωνσταντίνος

Ζερβός ΕμμανουήλΜαρκόγλου ΣταμάτιοςΔιακογιώργης ΕλευθέριοςΜαραγκός Σωτήριος – ΕυστάθιοςΚρητικός ΙωάννηςΜακρή ΚυριακήΖερβός ΙωάννηςΚανταρζής ΝικόλαοςΓιωργαράς ΑντώνιοςΠατούρης ΑριστοτέληςΠαπαντωνίου Σεβαστιανός

Latest..