Ψήφισμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την απώλεια του Λημνιού ευεργέτη Νικολάου Γαρουφαλίδη

ΛΗΜΝΟΣ:

Σήμερα στη Ρόδο, Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019 και ώρα 13:00 μ.μ., με το θλιβερό άγγελμα της απώλειας του  σπουδαίου ευπατρίδη, κοσμοπολίτη και Λήμνιου ευεργέτη Νικολάου Γαρουφαλίδη, συνήλθε εκτάκτως το Πρυτανικό Συμβούλιο, μετά από πρόσκληση  της Πρυτάνισσας, Καθηγήτριας Χρυσής Βιτσιλάκη.

Η Πρυτάνισσα αναφέρθηκε εκτενώς στον σεμνό και προσηνή χαρακτήρα του εκλιπόντος, στην σημαντικότατη συμβολή του στην ανάπτυξη τόσο του Πανεπιστημίου Αιγαίου όσο και της Λήμνου και στο εν γένει πλούσιο κοινωνικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό του έργο. Υπογραμμίστηκε επίσης ότι το Πανεπιστήμιο οφείλει ακόμη σημαντικά βήματα ανταπόκρισης στις σταθερές προσπάθειες και ευγενείς προσδοκίες του Δωρητή του.

Σε αναγνώριση της ανιδιοτελούς προσφοράς του, με τιμή στη μνήμη του και με μεγάλη θλίψη για την απώλεια του Μεγάλου Ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

Να εκδοθεί το παρόν Ψήφισμα.
Αντιπροσωπεία της Πρυτανικής Αρχής να παρακολουθήσει την εξόδιο ακολουθία.
Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.
Αντίγραφο του παρόντος Ψηφίσματος να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Να δημοσιευθεί το Ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος και στον τοπικό τύπο της Λήμνου.

                            
Η Πρυτάνισσα

Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Latest..

Το 4ο Pramnos Basketball Camp »Bogrinho» 2019 σε βίντεο

ΙΚΑΡΙΑ: Αυλαία για το 4ο Μπασκετικό τουρνουά της ομάδας του Πράμνου και μια νέα ομάδα μπάσκετ είναι γεγονός για την Ικαρία. Μια μεγάλη διοργάνωση που συγκέντρωσε την νεολαία του … [Read More...]

Τουρκία προς ΕΕ: «Σταματήστε τις κυρώσεις γιατί ανοίγουμε τα σύνορα & σας βουλιάζουμε με αλλοδαπούς μέσα σε 6 μήνες»!

ΛΗΜΝΟΣ: Με άνοιγμα των συνόρων της απειλεί την Ευρωπαϊκή Ενωση η Τουρκία, το οποίο θα οδηγήσει σε μαζική κατάρρευση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων λόγω κοινωνικής καθίζησης! Ο … [Read More...]