12.476,90€ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Η ΧΙΟΣ ΤΑΝΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΡΝΟΥ – ΕΔΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΡΟ!

ΧΙΟΣ : Αλγεινή εντύπωση για τη Δημοτική Αρχή Βουρνού έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της ChiosPress για την επιχορήγηση που έλαβε ο σύλλογος «Χίος Τάνγκο» του υποψηφίου του Βουρνού, Β. Κοκκαλιά.
 
Ο Σύλλογος αυτός έλαβε ως επιχορήγηση από το Ν.Π. Δήμου Χίου 12.476,90€! Τα ποσό αυτό είναι αστρονομικό ποσό για τοπικό σύλλογο, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βουρνούς όταν εξελέγη το 2014 είχε ταχθεί κατά των επιχορηγήσεων σε τοπικά αθλητικά σωματεία και σταμάτησε να δίνει τα 500 ευρώ που νόμιμα έπαιρναν από ειδική παρακράτηση που προβλέπει ο νόμος.

Ωστόσο εδώ φάνηκε ιδιαίτερα γαλαντόμος στον χορευτικό σύλλογο του Β. Κοκκαλιά που κάποιοι μεσήλικες κάνουν το χόμπι τους! Ένω στάθηκε ιδιαίτερα τσιγκούνης απέναντι σε αθλητικούς συλλόγους που καλλιεργούν τον αθλητισμό σε δεκάδες μικρά παιδιά, τα οποία τα κρατούν μακριά από τις καφετέριες και τις κακές συνήθειες.
 
Πλέον τίθεται το ερώτημα εάν αυτό που έγινε είναι ο ορισμός της λέξης συνδιαλλαγή;
 
 
Διαβάστε ακόμη: ΣΑΛΟΣ! ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΒΟΥΡΝΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ 12.476€
 

Latest..

Άμεση λήξη της αποχής των μαθητών προτείνει η συντονιστική επιτροπή γονέων της Σάμου

ΣΑΜΟΣ: Ανακοίνωση με την οποία προτείνει την άμεση λήξη της αποχής των μαθητών και τον συντονισμό περαιτέρω δράσεων σχετικά με τη φοίτηση των προσφυγόπουλων στα σχολεία της Σάμου … [Read More...]