17ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

ΧΙΟΣ : Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, με τη συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Χίου, ένας ημεδαπός, ηλικίας 17 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής, της πρόκλησης σωματικών βλαβών καθώς και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες το πρωί, ο 17χρονος αφαίρεσε από την παραπάνω περιοχή, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας εταιρείας 58χρονου ημεδαπού.
 
Ακολούθως, ο δράστης οδηγώντας το παραπάνω όχημα, κινούμενος σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στη Χίο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, με συνέπεια τον τραυματισμό του ίδιου καθώς και ενός 18χρονου ημεδαπού, ο οποίος επέβαινε στο δίκυκλο.
 
Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
 

Latest..

ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟΓΝΟ

ΧΙΟΣ : Αερογέφυρα σωτηρίας στήθηκε για ένα νεογέννητο μωρό από τη Χίο σε Νοσοκομείο των Αθηνών. Συγκεκριμένα με τη συνδρομή της πολεμικής αεροπορίας το νεογνό λίγων ωρών που … [Read More...]