3 χρόνια Ninnolo Gelato στην καρδιά της Λήμνου!

ΛΗΜΝΟΣ:

Ήταν Ιούλιος του 2016 όταν άνοιξε τις πόρτες του το Ninnolo στην αγορά της Λήμνου.
Πρωτότυπες γεύσεις και μια καινούργια θεωρία παγωτού εισήλθε για πρώτη φορά στο νησί. Τόσο οι ντόπιοι όσο και οι καλοκαιρινοί επισκέπτες γνώρισαν το αυθεντικό χειροποίητο gelato, χωρίς αυγά, κρέμα γάλακτος και βούτυρο. Φρέσκο ανθόγαλα και υλικά άριστης ποιότητας από όλο τον κόσμο συνέστησαν το ninnolo gelato που σήμερα, 3 χρόνια μετά είναι το αγαπημένο παγωτό μικρών και μεγάλων στη Λήμνο!

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά έκαναν το Ninnolo να ξεχωρίσει, αλλά δεν επαναπαύτηκε σε αυτά. Κάθε χρόνο εξελίσσεται και εισάγει νέα προϊόντα. Φρεσκοψημμένες βάφλες που κατηγοριοποιούνται σε 3 είδη (waffle balls, waffliterol, pufflecone), smoothies, γρανίτες, τούρτες παγωτό και semi-freddo γλυκά, πάντα με βάση το μοναδικό gelato, μπήκαν με το πέρας του χρόνου στον κατάλογο του Ninnolo και πλέον βρίσκονται στις κορυφαίες προτιμήσεις του κόσμου.

Ένα ακόμη καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και το Ninnolo μας αποχαιρετά στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ ανανεώνει το ραντεβού μας για του χρόνου την άνοιξη.
Δεν μένει παρά να το επισκεφτείς και να πεις αντίο στο καλοκαίρι όπως του αρμόζει, με μια γλυκιά γεύση!

P.S. Αν δε βρεις στη βιτρίνα την αγαπημένη σου γεύση παγωτού, ζήτα από τον ευγενικό ιδιοκτήτη να στη φέρει, αυτός δε χαλάει χατίρια!

Π.Κυδά 5, Μύρινα Λήμνου
Τηλ.22540 26477
Facebook page Ninnolo Gelato Lemnos
Instagram Profile ninnolo_lemnos
   

Latest..