40 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΕΚΑΨΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΔ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ :
Χθες στις 12.55 ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από  διερχόμενο ιδιώτη,  καθώς και από ψαρόβαρκα που έπλεε στην περιοχή για  πυρκαγιά  στην περιοχή  Μελανιός.   Σε επικοινωνία με το Στρατιωτικό φυλάκιο  δόθηκε πλήρη εικόνα της κατάστασης που επικρατούσε. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των μεγάλων κλήσεων του εδάφους. Απαιτήθηκαν συνολικά 10 πυροσβεστικά οχήματα  με 30 πυροσβέστες  για να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο στις 18.00, αφού έκαψε συνολικά 40 στρέμματα διαφόρων ειδών βλάστησης. Στο συμβάν επίσης  επενέβησαν 5 οχήματα εθελοντικών ομάδων  με  εκπαιδευμένους εθελοντές πυροσβέστες. Τη κυκλοφορία ρύθμιζε το όχημα της Αστυνομικής Δνσης Χίου που εδρεύει στην Αμανή.  Συνεχή ήταν η επικοινωνία με το τμήμα της Πολ. Προστ. της Περκής Ενότητας Χίου για τη συνδρομή κάθε δυνατής βοήθειας στο συμβάν. Διενεργείται προανάκριση.
 

 
Η Π.Υ. Ν.Χίου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί το Στρατιωτικό Δτή Χίου για  τις άμεσες πληροφορίες που δόθηκαν από το Στρ.Φυλάκιο, για την κατάσταση της πυρκαγιάς   πριν την άφιξη των Πυρκων οχημάτων.
 

Latest..

ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

ΧΙΟΣ : Η Ἱερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρῶν καί Οἰνουσσῶν διηκόνησε τούς ἐν περιστάσει ἀδελφούς μας κατά τίς ἡμέρες τοῦ Ἁγίου Πάσχα. Ἡ διακονία αὐτή δέν περιορίζεται μόνο γιά τίς ἡμέρες … [Read More...]