5 νέα ονόματα υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στη Λέσβο από τον Παναγιώτη Χριστόφα

ΛΕΣΒΟΣ:

Η παράταξη «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» με υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου τον Παναγιώτη Χριστόφα, ανακοινώνει τους παρακάτω υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους για τη Λέσβο:
Γιαννάκα – Κούσκου Μυρσίνη: Ως Χημικός, απόφοιτος του ΑΠΘ, ασχολήθηκε με θέματα ανάπτυξης θερμομεταλλικών νερών και ιαματικών πηγών. Αργότερα εργάστηκε στην Alpha Bank ως προϊσταμένη χορηγήσεων και δανείων.
Κόβρας Μιχαήλ: Ζει και εργάζεται στην Ερεσό, ως ιδιοκτήτης τουριστικών επιχειρήσεων. Από το 2010 έως το 2014 διετέλεσε τοπικός σύμβουλος Ερεσού.
Μελέτογλου Πρόδρομος (Μάκης): Απόστρατος στρατιωτικός, έχει υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις και σε διοικητικές-επιτελικές θέσεις σχετικές με εθνικά και γεωστρατηγικά θέματα. Έχει έντονη εθελοντική δράση, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Νήσου Λέσβου και ειδικευμένος εθελοντής σε θέματα επικοινωνιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Πατερέλης Θεολόγος: Συνταξιούχος εφοριακός, είχε διατελέσει Προϊστάμενος της ΔΟΥ Πλωμαρίου. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΛΚΑΙΟΣ και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου Λέσχη Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος». Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του τ. Δήμου Πλωμαρίου, Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ενώ από το 1986 έως και το 2010 συμμετείχε στα διοικητικά και πολιτιστικά δρώμενα του Πνευματικού Κέντρου Νεότητας τ. Δήμου Πλωμαρίου.
Πιττός Σωκράτης: Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική και Επιχειρηματικότητα στην Αγροτική Ανάπτυξη, εργάζεται ως συμβασιούχος Γεωπόνος στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Latest..

Άγνωστοι….προκάλεσαν ζημιές στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Σταθερή πορεία για τη Λήμνο» του Μαρινάκη (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Ερωτηματικά εγείρει η καταστροφή χθες βράδυ από αγνώστους των αφισών που τοποθετήθηκαν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Σταθερή πορεία για τη Λήμνο» του Δημήτρη … [Read More...]

Πήρε ο Αιολικός το κύπελλο… αλλά η Ηφαιστία κέρδισε τις εντυπώσεις! Κατάμεστο το Δημοτικό Γήπεδο Μύρινας (βίντεο-φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Συναρπαστικό φινάλε επεφύλασσε ο μεγάλος Τελικός Κυπέλλου του Νομού Λέσβου μεταξύ της Ηφαιστίας Κοντοπουλίου και του Αιολικό, με το ματς να λήγει ισόπαλο 1-1 στην … [Read More...]