Newsletter Δήμου Κω Ιουλίου 2018

ΚΩΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ Τα έργα αποκατάστασης των τριών σχολείων αλλά και τα υπόλοιπα έργα σε όλο το νησί, βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς.Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή και ασφαλτόστρωση του δρόμου Τιγκάκι-Μαρμάρι δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα που συνδέεται όχι μόνο με την οδική ασφάλεια αλλά και την εικόνα του νησιού μας.Ξεκινούν επίσης τα έργα αποκατάστασης στο δίκτυο αποχέτευσης στην πόλη της Κω και η ανακατασκευή του υδατόπυργου στην Αντιμάχεια.Ο Ενιαίος Δήμος Κω, αποκτά για πρώτη φορά το δικό του λογότυπο, ένα λογότυπο συμβολικό, σύγχρονο, καλαίσθητο, αναγνωρίσιμο και δυνατό επικοινωνιακά.Μία νέα και πρωτοποριακή ιδέα, περνάει στη φάση της εφαρμογής. Πρόκειται για τη δημιουργία θερμοκοιτίδας Startup επιχειρήσεων, η οποία επενδύει στην καινοτομία και δίνει διέξοδο και προοπτική σε νέους ανθρώπους του νησιού να αξιοποιήσουν τις ιδέες τους και να δημιουργήσουν Startup επιχειρήσεις.Η Κως περιμένει την ανάκληση του ΦΕΚ για τη δημιουργία hot spot στο Λινοπότι, όπως δεσμεύτηκε ο Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής.Καλεί επίσης την ελληνική κυβέρνηση να μην υπογράψει συμφωνία για τη μεταφορά παράνομων μεταναστών και προσφύγων από τη Γερμανία στην Ελλάδα, όπως αρνείται να το κάνει κάθε άλλη χώρα.Κυβέρνηση και αντιπολίτευση πρέπει να ψηφίσουν τη διατήρηση και μετά την 1η Ιανουαρίου των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

 

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Ο Δήμαρχος Κω απέστειλε απαντητική επιστολή στον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, σχετικά με τη μεταφορά παράνομων μεταναστών και προσφύγων από τη Γερμανία ή και άλλες χώρες προς την Ελλάδα .
10 Ιουλίου 2018

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΦΠΑ
Ο Δήμαρχος Κω, αναφέρθηκε στην εμπλοκή που δημιουργήθηκε με τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, λόγω του βέτο της Γερμανίας.
13 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ
Ο Ενιαίος Δήμος Κω, αποκτά για πρώτη φορά το δικό του λογότυπο. Ένα λογότυπο με ιδιαίτερη αισθητική και ισχυρό συμβολισμό.
20 Ιουlίου 2018

 

ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΩ.
Αναλυτική και υπεύθυνη ενημέρωση για τα έργα αποκατάστασης των ζημιών από το σεισμό στα τρία σχολεία του νησιού.
23 Ιουλίου 2018

ΝΕΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
Νέες ασφαλτοστρώσεις που βελτιώνουν το οδικό δίκτυο του νησιού και κλείνουν πληγές που έρχονται από το χθες.
23 Ιουλίου 2018

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΙΓΚΑΚΙ ΜΑΡΜΑΡΙ
Η παρέμβαση του Δήμου στο συγκεκριμένο δρόμο έδωσε λύση σε ένα πρόβλημα που συνδέεται όχι μόνο με την οδική ασφάλεια αλλά και την εικόνα του νησιού μας.
30 Ιουλίου 2018

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ
Ξεκινά το έργο αποκατάστασης πολύχρονων προβλημάτων και ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός στο δίκτυο αποχέτευσης στην πόλη της Κω.
02 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΔΑΤΟΠΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ
Ένα σημαντικό έργο, η ανακατασκευή του Υδατόπυργου στην Αντιμάχεια ξεκινά άμεσα μετά την υπογραφή στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ της σύμβασης εκτέλεσης του έργου.
15 Ιουλίου 2018

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΣΤΗ Δ.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ
Ένα μεγάλης σημασίας έργο για την ύδρευση στην πόλη της Κω αλλά και στη Δ.Ε Ηρακλειδών, εντάχθηκε στο πρόγραμμα Φιλόδημος.
31 Ιουλίου 2018

 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη βράβευση των νέων παιδιών και των μαθητών των σχολείων της Κω που βραβεύτηκαν στο διαγωνισμό καινοτομίας της ΚΕΔΕ για τις έξυπνες πόλεις.
17 Ιουλίου 2018

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ STARTUP ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Mια πρωτοποριακή ιδέα αυτή, της δημιουργίας θερμοκοιτίδας Startup επιχειρήσεων με έμφαση στην καινοτομία περνάει στη φάση της εφαρμογής
17 Ιουλίου 2018

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΔΟΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ
Η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, που δημιουργήθηκε κυριολεκτικά από το μηδέν, θωρακίζει την Κω αποτελεί ασπίδα προστασίας για το νησί μας και το φυσικό περιβάλλον.
11 Ιουλίου 2018

Latest..