Συλλυπητήρια & ευχαριστίες δημάρχου Ιω. Γαλουζή

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Προς την οικογένεια  του άτυχου 21χρονου φοιτητή & τους εθελοντές διασώστες

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Κάλυμνος 29 /11/ 2017
E-mail: grafeioepikoinwnias@gmail.com
Tηλ : 22433-60105
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, εκπροσωπώντας το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου, επιθυμεί να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του άτυχου Ν. Χατζηπαύλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο νησί μας.
Η τραγική αυτή κατάληξη έχει συγκλονίσει όλους τους συμπατριώτες μας, οι οποίοι συμπάσχουν με το δράμα της οικογένειας.
Επίσης ο κος Δήμαρχος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και επισήμως, όλους όσους συμμετείχαν τις τελευταίες ημέρες στην αναζήτηση για τον εντοπισμό του άτυχου νεαρού.
Στις έρευνες που άρχισαν αμέσως μετά την εξαφάνιση του νεαρού, από τις 22/11/2017, συμμετείχαν επίγειες δυνάμεις της Αστυνομίας, του Στρατού, της Πυροσβεστικής από την Κω, κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ από την Αθήνα με ειδικό διασωστικό σκύλο καθώς και εθελοντές διασώστες από το νησί μας. Από αέρος στις έρευνες συμμετείχε επίσης και ένα ελικόπτερο.
Ανεξάρτητα από το τραγικό αποτέλεσμα των ερευνών, οφείλουμε να επιβραβεύουμε την κινητοποίηση των εθελοντικών οργανώσεων-διασωστών, οι οποίοι -και στην προκειμένη περίπτωση- κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια και συνέβαλαν με ζήλο και αυταπάρνηση σε όλη τη διαδικασία της αναζήτησης  τις προηγούμενες ημέρες.
Tέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλύμνου, στη συνεδρίαση της 28ης/11/2017, πήρε την απόφαση να στηρίξει με κάθε τρόπο και σε ό,τι χρειαστεί την οικογένεια του άτυχου νεαρού.   
Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Latest..

Τα αυτογκόλ πλέον έχουν γίνει καθημερινή πρακτική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΛΗΜΝΟΣ: Δημήτρης ΧατζηνικόλαςΔημοσίευση11.12.2017 | 14:08Τα αυτογκόλ πλέον έχουν γίνει καθημερινή πρακτική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Μια ομολογουμένως περίεργη έφεση … [Read More...]

«Μπλόκο» από το Δήμο Λέσβου σε 50 οικίσκους για τον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών της Μόριας.

ΛΕΣΒΟΣ: «Μπλόκο» της δημοτικής αρχής Μυτιλήνης σε φορτηγό πλοίο που μετέφερε στο εμπορικό λιμάνι της πόλης 50 οικίσκους για τον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών της … [Read More...]

Το νέο ΔΣ της ΕΛΜΕ Σάμου

ΣΑΜΟΣ:  Στη συγκρότηση νέου προεδρείου προχώρησε το ΔΣ της ΕΛΜΕ Σάμου, κατά τη συνεδρίασή του στις 7 Δεκεμβρίου.  Συγκεκριμένα, η σύνθεση του συμβουλίου της … [Read More...]