Άλλη μία θλιβερή είδηση στην Κάλυμνο. Άφησε την τελευταία του πνοή ο 32χρονος  Άνθιμος Καραϊσκος μετά από 14 ημέρες νοσηλείας στην Κρήτη.  

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Μία άλλη θλιβερή είδηση σήμερα στην Κάλυμνο, αφού έγινε γνωστό ότι  ο 32χρονος Άνθιμος Καραϊσκος που εδώ και 14 ημέρες νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Βενιζέλειο στο Ηράκλειο Κρήτης, άφησε την τελευταία του πνοή χθες Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 στις 11.00 περίπου το βράδυ.
Ο άτυχος Άνθιμος, την ημέρα των Χριστουγέννων, μετά από σοβαρό καρδιακό πρόβλημα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου και μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, κρατήθηκε στη ζωή. Λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του, σε Νοσοκομείο εκτός Καλύμνου. Την ίδια ημέρα, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βενιζέλειο, στο Ηράκλειο Κρήτης. . Δυστυχώς ο νεαρός Άνθιμος δεν τα κατάφερε, έχασε τη μάχη για τη ζωή και έφυγε, τόσο πρώρα και τόσο άδικα, σκορπίζοντας θλίψη και οδύνη σε γονείς ,αδέλφια, συγγενείς και φίλους.
Ο Άνθιμος ήταν ένα από τα 5 παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας του Γιώργου Καραϊσκου και της Αναστασίας Παστρικού Καραϊσκου.
Ένα εξαιρετικό, καλοσυνάτο, ευγενικό και αγαπητό παιδί ,ένας λεβέντης, πολύ δραστήριος και γεμάτο ζωντάνια, που δυστυχώς του κόπηκε το “νήμα της ζωής” τόσο νωρίς.
Από τα kalymnos-news.gr και τους συνεργάτες του, τα ειλικρινή θερμά συλλυπητήρια, στον πατέρα του Γιώργο και τη μητέρα του Αναστασία, στα 4 αδέλφια του Τιμόθεο, Μαριάννα Μανώλη και Γιάννη και στους λοιπούς συγγενείς.
Καλό ταξίδι Άνθιμε

Latest..

Λήμνος :Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία .Τριακόσια και πλέον άτομα έδωσαν αίμα!(βιντεο+φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε το 3ήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο πολυπληθής σύλλογος αιμοδοτών Λήμνου. Η προσέλευση κατά το τριήμερο … [Read More...]

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η ρύθμιση “Διαχείρισης πλεονάζουσας αλιευτικής ικανότητας” για την αύξηση χωρητικότητας και ιπποδύναμης στα αλιευτικά σκάφη.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Αντί αποχαιρετισμού στην Σοφία μας

ΙΚΑΡΙΑ: Όλοι εμείς που συνεργαστήκαμε, γνωρίσαμε και βάλαμε στην καρδιά μας την Σοφία Σιδηροπούλου είμαστε ακόμα συγκλονισμένοι από την τραγική της απώλεια την τελευταία ημέρα του … [Read More...]

Συμμετοχή Περιφερειάρχη στο 3 ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Διοίκηση, Οργάνωση και Ανάπτυξη Λιμένων»

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συμμετείχε σήμερα 01.04.2023 ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: … [Read More...]