Έγκριση και λειτουργία ειδικοτήτων το Δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου, για πρώτη φορά 6 ειδικότητες

ΛΗΜΝΟΣ:

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι για το νέο ακαδημαϊκό έτος κατάρτισης 2021–2022 στο Δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου εγκρίθηκαν χτες από τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και θα λειτουργήσουν ΟΛΕΣ οι προτεινόμενες νέες ειδικότητες κατάρτισης:

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)) (Α΄εξάμηνο)2. ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (Α΄εξάμηνο)3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (Α΄εξάμηνο)4. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ) (Α΄εξάμηνο)Επίσης συνεχίζουν τη λειτουργία τους 2 ειδικότητες στο Γ΄εξάμηνο:
ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ (Γ΄εξάμηνο)
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ) (Γ΄εξάμηνο)

Συνεπώς το ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ φέτος για πρώτη φορά θα έχει 6 ειδικότητες, αφού οι εγγραφές των καταρτιζόμενων αυξήθηκαν σημαντικά, γεγονός που αναβαθμίζει το ΙΕΚ, το ενδυναμώνει και του δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα στην τοπική κοινωνία και αγορά εργασίας!
Τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. προσφέρουν ποιοτική δωρεάν επαγγελματική κατάρτιση, παρέχουν τη δυνατότητα στους καταρτιζόμενους να ενισχύσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα, την επαγγελματική τους δυναμική, τις προοπτικές απορρόφησης στην αγορά εργασίας, καθώς και την τοποθέτησή τους σε σύγχρονες θέσεις απασχόλησης.
Με εκτίμηση,
Η Διευθύντρια του ΙΕΚ Λήμνου
Λυγδά Ιουλία
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Απόψε ανοίγει τα χαρτιά του ο Γ. Παπανδρέου -Πόσοι θα υπογράψουν υπέρ του, πώς προετοιμάζονται οι άλλοι 5 υποψήφιοι

ΛΗΜΝΟΣ: Απόψε ανοίγει τα χαρτιά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, με τους άλλους 5 συνυποψηφίους να αναμένουν τις αποφάσεις … [Read More...]