Έκκληση για αιμοδοσία από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης

ΛΕΣΒΟΣ:
Δελτίο τύπου από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης: Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και ο Σταθμός Αιμοδοσίας του, ευχαριστούν θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την έμπρακτη, μέχρι τώρα, ανεκτίμητη απόδειξη της κοινωνικής ευαισθησίας τους.
Λόγω όμως της σοβαρής έλλειψης σε αίμα, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του Κορωνοϊου, κρίνεται επιτακτική ανάγκη για εθελοντική αιμοδοσία, όλων των ομάδων αίματος αλλά κυρίως των Β+ και Ο+.
Παρακαλούμε τους κατοίκους του νησιού μας, να συνδράμουν με τη συμμετοχή τους, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.
Υπενθυμίζεται ότι οι καθημερινές αιμοληψίες του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας, πραγματοποιούνται:
το πρωί 9 π.μ. – 2 μ.μ.
το απόγευμα 5μ.μ. – 8 μ.μ. και
το Σάββατο 9.30 π.μ. – 1.30 μ.μ.,
Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, σύμφωνα πάντα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.
Γραφείο Διοίκησης Γ.Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο»

Latest..

Πέτσας: Μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι Έλληνες – Παράταση του lockdown έως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου (βιντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Για την πρόοδο του εμβολίου κατά του κορονοϊού και το σχέδιο εμβολιασμού που ετοιμάζει η κυβέρνηση μίλησε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή ενημέρωση συντακτών, ο Στέλιος … [Read More...]

Πλώρη για ακόμη 6 «Γαλάζιες Σημαίες» βάζει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου – Προστέθηκαν νέες ακτές στο Δίκτυο Παρακολούθησης

ΛΕΣΒΟΣ: Με Απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ανακοινώθηκαν οι ακτές που προστέθηκαν στο Δίκτυο Παρακολούθησης της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης. … [Read More...]