Έκπτωση 30% σε όλες τις πτήσεις Φεβρουαρίου της Aegean-Olympic! Πότε λήγει η προσφορά

ΣΑΜΟΣ:
Σε άλλη μία προσφορά – εξπρές προχώρησαν οι Aegean Airlines – Olympic Air.
Οι δύο αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν έκπτωση 30% για όλα τα εισιτήρια πτήσεων του Φεβρουαρίου και θα αγοραστούν μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 22 Ιανουαρίου (ώρα 23:59).
Μπορείτε να βρείτε ανά πάσα στιγμή τα φτηνότερα εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar.
Περισσότερα για την προσφορά – εξπρές των Aegean Airlines – Olympic Air:
Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού και εσωτερικού, με απλή μετάβαση και με επιστροφή.
Αφορά σε πτήσεις που εκτελούνται από την AEGEAN και την Olympic Air, για κρατήσεις από 20/01/2023 έως 22/01/2023 και πτήσεις από 01/02/2023 έως και 28/02/2023.
Εξαιρούνται όλες οι πτήσεις με κοινό κωδικό.
30% έκπτωση εφαρμόζεται στις πτήσεις μεταξύ 01/02/2023 – 28/02/2023. Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων και επίναυλου καυσίμων.
Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 30%.
Η προσφορά λήγει στις 22/01/2023 στις 23:59 ώρα Ελλάδας.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!
Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Latest..

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

ΛΗΜΝΟΣ: Ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση οκτώ ετών επιβλήθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη, για τις δύο απόπειρες βιασμού.  Το … [Read More...]

ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΧΙΟΣ : Σύμφωνα με καταγγελία που λάβαμε ασυνείδητος υπάνθρωπος έχει ρίξει φόλες στην ευρύτερη περιοχή του Ρυζαρίου. Ήδη έχουν βρει φρικτό θάνατο δύο γάτες.   … [Read More...]

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νίκος Φανιός ευχαριστεί το Νικόλαο Καλουρής για την κάλυψη των εξόδων επισκευής της πρόσοψης του κτρίου(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Το πρώτο στάδιο της συντήρησης της πρόσοψης του Νοσοκομείου Καλύμνου ολοκληρώθηκε με την επισκευή, τον εξωραϊσμό και την πιστοποίηση στατικότητας του … [Read More...]