Έναν χρόνο μετά τεράστια αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το εφετείο

ΙΚΑΡΙΑ :

Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που εκφωνητής του αντιφασιστικου κινήματος ανακοίνωνε το αποτέλεσμα της δίκης της Χρυσής Αυγής. Ένας χρόνος μετά και το κίνημα τίμησε την μνήμη του Παύλου Φύσσα και όλων αυτών που έπεσαν θύματα της Ναζιστικής οργάνωσης, που αυτές τις ημέρες βγήκε από το Αυγό της.
Η πορεία μνήμης που έφτασε έξω από το εφετείο πήγε καλά και αυτή την ώρα γίνεται μεγάλη αντιφασιστική συναυλία . Δείτε βίντεο από το ρεπορτάζ της Αυγής και του 902.
[embedded content]
[embedded content]
[embedded content]
Μάγδα Φύσσα:«Ο αγώνας συνεχίζεται, τίποτα δεν έχει τελειώσει»
«Ο αγώνας συνεχίζεται, τίποτα δεν έχει τελειώσει» δήλωσε μεταξύ άλλων η Μάγδα Φύσσα, έξω το Εφετείο απ’ όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και πορεία μέχρι το Σύνταγμα όπου οργανώνεται αντιφασιστική συναυλία, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή.
Η ίδια χαρακτήρισε ιστορική τη σημερινή ημέρα προσθέτοντας ότι «θα μείνει στη μνήμη όλων μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε, έχουμε μπροστά μας ένα Εφετείο που είναι πάρα πολύ δύσκολο».
«Επίσης ο αγώνας στον δρόμο δεν έχει τελειώσει, το βλέπουμε αυτές τις μέρες με το τι γίνεται» σημείωσε η Μ. Φύσσα χαρακτηριστικά και πρόσθεσε σε σχέση με τις πρόσφατες επιθέσεις ακροδεξιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ότι «τα φαινόμενα αυτά έτσι ήταν πάντα μόνο που κάποτε δεν τα βλέπαμε».
Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο μιας νέας δολοφονίας από ακροδεξιούς, η ίδια δήλωσε ότι το απεύχεται και ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να μεριμνήσουν να μη συμβεί. «Οι αρμόδιοι να λάβουν τα μέτρα τους. Δε νομίζω ότι η χώρα μπορεί να αντέξει άλλον έναν νεκρό».
Πληροφορίες από την Αυγή και τον 902

Latest..